изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:16 EEST
Задава се нов фарс в Каварна, този път с ЦСКА    
СпортМачът Калиакра - ЦСКА от третия кръг на "А"  група може да бъде просто контрола, както беше Калиакра - Левски миналия сезон. Президентът на каварненци Цонко Цонев доказа, че е способен на крайни мерки, когато не се удовлетворяват исканията му. Този път обект на претенциите му са парите от телевизионни права, а като виновник се посочва Валентин Михов.

"Няма да допусна камери на стадиона и Калиакра - ЦСКА ще падне от екран. Сериозно ви говоря, защото вече ми писна. Лицето Валентин Михов ни лъже постоянно. На 6 клуба ни се полагат 300 000 лева за осветление. Давам му срок в сряда до 17:00 часа да ни даде 50 000 лева. В противен случай никой няма да гледа Калиакра - ЦСКА по телевизията. А и това ще е по-добре за нас. Стадионът ще се пука по шевовете. Дучето вече ми поръча 5000 билета", заяви Цонко Цонев.

Ако не допусне камерите на стадиона, клубът е поставен пред угрозата да инкасира служебна загуба. Това означава, че резултатът от двубоя няма да има значение.

"Искам да се знае, че за проваленото излъчване на мача вина ще носи Михов. Постоянно ни лъже. Така не може да се продължава. Парите за осветление не зависят нито от класиране, нито от брой мачове. Те ни се полагат. Имаме големи разходи по провеждането на мачове в късни часове. Искаме си парите. Срокът да спаси излъчването на мача е в сряда до 17:00 часа.

Ако не си получим 50-те бона, нека БФС глобява него след това. Никакви компромиси вече. Преставаме да бъдем роби на БФС. Те съществуват благодарение на нас", беснее отново кметът на Каварна.

Цонко изригна и срещу президента на Славия Венци Стефанов. Според него босът на "белите" е силен само пред камера, но делата му не се чак толкова смели. Повод за думите му станаха преговорите за парите от ТВ права.

Цонев отбелязва също, че въпреки че Левски не е подписал договора след вчерашните разговори, клубът няма да бъде изхвърлен от "А" група, както плашеха от БФС и Професионалната футболна лига. http://m.sportni.bg
 


Сходни връзки

Задава се нов фарс в Каварна, този път с ЦСКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди