изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:28 EEST
ВЪЗРАЖДАНЕ НА ИНВЕСТИЦИОННИЯ ИНТЕРЕС КРАЙ МОРЕТО    
ИкономикаВъзраждане на инвестиционния интерес към имоти, отчитат в каварненското село Българево. Това съобщи кметът Георги Георгиев.

"За разлика от последните две години, тази година има запитвания и дори посещения на руснаци предимно, които идват и се интересуват от къщи и имоти в селото. Засега обаче още никой не е купил нищо" - казва Георгиев. В момента в селото е Сергей Захаров, който е носител на "Златния Орфей" през 1974 г. и от няколко години е собственик на къща там. В рамките на престоя си у нас певецът ще изнесе и няколко концерта, каза Георгиев. заедно с него къщи в Българево имат още художниците Иля Глазунов и Олег Газманов, както и звездата на руското кино и театър Михаил Боярски, който също за малко е бил в селото, добави още Георгиев. Наред с руските поданици, в селото имоти имат още британци, ирландци, германци и поляци. "Някои от тях са със статут на постоянно пребиваващи и ако решат, могат да гласуват на предстоящите избори" - добави още кметът.
 


Сходни връзки

ВЪЗРАЖДАНЕ НА ИНВЕСТИЦИОННИЯ ИНТЕРЕС КРАЙ МОРЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди