изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 03:54 EEST
МЛАДОЖЕНЕЦ СКЛЮЧИ БРАК СЛЕД РАЗРЕШЕНИЕ ОТ БАЩА СИ    
ЛюбопитноЛятото е сезон на сватбите, показва статистиката в последните години. До момента по статистика на Обредния дом в Добрич под венчило са минали около 200 двойки. Сред тях са и младоженци от други националности, сред които мъже от Китай, Иран, дама от Колумбия.

Като любопитен елемент, дамите от Обредния дом споделиха, че младоженецът от Иран е предоставил заедно с другите документи, нужни за сключване на брак, и декларация от баща си, че му разрешава да встъпи в брак. Мъжът бил пълнолетен, но обяснил, че в неговата родина такива били порядките. Наложило се да изчакват документа, защото в България няма посолство на Иран и мъжът го е взел от посолството на родината си в Букурещ. Добричлия пък се врекъл във вечна вярност на красива колумбийка. По време на целия ритуал, младоженецът превеждал на булката на испански целия ритуал.
Изключителен интерес към момента обредниците отчитат към този уикенд - много младоженци са си избрали да се венчаят на 20 и 21 август, като преобладават изнесените ритуали, казват още обредничките в дома. Към момента само една двойка е избрала да мине под венчило на 11.11.2011 г. Като младоженците дори са си запазили и час - 11 часа и 11 минути.
 


Сходни връзки

МЛАДОЖЕНЕЦ СКЛЮЧИ БРАК СЛЕД РАЗРЕШЕНИЕ ОТ БАЩА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди