изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:46 EEST
ЗАСЕГА ВиК НЕ ПЛАНИРА ВДИГАНЕ НА ЦЕНА    
ИкономикаЗа момента не се планира внасяне на предложение от страна на ВиК - Добрич, в Държавната комисия за енергийно и водно регулиране за искане на по-висока цена на водата.

Това съобщи за НДТ управителят на водното дружество в Добрич Дамян Калчев. Той заяви, че на този етап фирмата прави опити за компенсиране на по-високата цена на електроенергията чрез въвеждане на редица енергоспестяващи мероприятия, подмяна на трафопостове и други ремонти. Дългът на водното дружество към момента към енергоразпределителното дружество възлиза на 2.8 млн. лв., като двете фирми имат подписано споразумение за разсрочено погасяване на задълженията, добави Калчев. Той допълни, че екипът на фирмата непрекъснато работи по подобряване на събораемостта на просрочени задължения от физически и юридически абонати, като на база миналата година има увеличение на процента събрани лоши вземания на фирмата.
 


Сходни връзки

ЗАСЕГА ВиК НЕ ПЛАНИРА ВДИГАНЕ НА ЦЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди