изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:26 EEST
Опитаха да убият съпругата на варненски милионер    
Новини
Неизвестни бандити пребиха до смърт съпругата на собственика на транспортната фирма “Коско ООД” Мариана Косева.
Вандалският акт стана в петък на кръстовището между бул. „Сливница” и ул. „Оборище”, в близост до дома на Косева във Варна. Тя е разхождала своя домашен любимец, когато е била нападната от двама неизвестни лица, които с твърд предмет са я пребили почти до смърт.

Челюстта й е счупена на две места, има множество хематоми, разкъсани мускули. На главата е със седем шева.

„Страх ме е, че нападателите могат да я намерят в болницата и да довършат ужасното си дело. Страх ме е за живота и здравето на дъщеря ни, както и за моето”, заяви съпругът й Косьо Христов. Той е категоричен, че това е варварски акт, поръчан от хора, потъпкващи хуманните принципи, хора, за които човешкия живот струва жълтите стотинки, които те могат да платят на биячите, хора, за които няма нищо ценно и свято в живота.

Според Христов това е опит за убийство, а не е акт, който има за цел само заплашване на семейството му. Той припомня, че преди години „Коско", бе една от компаниите, с които община Варна сключи договор за обслужване на линии на градския транспорт.

По-късно община Варна, със заповед на кмета на града, самоволно и без правно основание е отстранила „Коско" от обслужването на линиите, за които има сключен договор. Заради това преди месеци фирмата сезира Европейската комисия./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Опитаха да убият съпругата на варненски милионер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди