изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:48 EEST
В ШАБЛЕНСКО ИМА ЧЕСТО НЕПРАВОМЕРНО КЪМПИНГУВАЩИ    
ТуризъмИзключителен интерес към плажовете и девствената природа отчитат това лято от община Шабла, каза за НДТ кметът Красимир Кръстев. От една страна от кметството се радват, но от друга са силно притеснени, защото далеч не всички туристи спазват правилата, казва още Кръстев.

Все повече са туристите, които опъват палатки и разполагат каравани в защитената територия на Дуранкулашкото езеро, като по думите на жители на селото има някои, които са спрели току до водата, а други си устройват състезания с АТВ-та на плажа. По този повод Кръстев заяви, че експерти от общината непрекъснато правят обходи и провеждат разговори с туристите, избрали да почиват на нерегламентирани за това места. Последно проверка е правена в края на миналата седмица, като е присъствал и експерт от РИОСВ - Варна, добави Кръстев.  Кметът допълни, че ще се обмисли начин да се прегради черния път, който е прокаран от джипове и мощни коли.
 


Сходни връзки

В ШАБЛЕНСКО ИМА ЧЕСТО НЕПРАВОМЕРНО КЪМПИНГУВАЩИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.31 секунди