изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:07 EEST
Президентът на Република Сърбия Борис Тадич прие почетния караул от заключителния етап на тактическото учение „Есен 2011”    
НовиниШабла. Президентът на Република Сърбия Борис Тадич прие почетния караул от заключителния етап на тактическото учение „Есен 2011”, което се провежда на зенитен полигон „Шабла”, предаде репортер на радио „Фокус”-Варна. Преди броени минути на полигона пристигна премиерът на Република България Бойко Борисов, придружен от президента на Сърбия Борис Тадич. Те ще наблюдават заключителния етап на тактическо учение „Есен 2011” и на съвместните зенитно-ракетни стрелби на формирования за противовъздушна отбрана от Република България и Република Сърбия.

Действията на българските и сръбските военнослужещи освен от Бойко Борисов и Борис Тадич, ще се наблюдават и от министрите на отбраната на двете държави – Аню Ангелов и Драган Шутановац, от началника на Генералния щаб на Българската армия ген. Симеон Симеонов, както и началника на Генералния щаб на Република Сърбия генерал Милое Милетич. Тук е и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Офицер, планиращ учението е генерал-лейтенант Атанас Самандов, командващ на съвместното командване на силите. Учението се провежда под ръководството на командира на Военновъздушните сили Константин Попов. Директор на учението е бригаден генерал Румен Радев.
Десислава СТОЯНОВА
 


Сходни връзки

Президентът на Република Сърбия Борис Тадич прие почетния караул от заключителния етап на тактическото учение „Есен 2011” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди