изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:20 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Мнителността е противопоказна, което означава да се отворите към света и приемете околните с всичките им недостатъци. Предвид широко скроената ви природа, няма да ви е трудно, опитайте.

ТЕЛЕЦ - Покажете широтата на съзнанието и добронамереност в действията си, работете за благополучието на повече хора. Стореното от вас ще се вижда от всички и най-вече от онези, за които е предназначено, така че ще останете удовлетворени. БЛИЗНАЦИ - Предвид обема от работа и планирани срещи времето ви ще бъде ограничено, най-вече за активните представители на знака.

РАК - Разширете информацията си по въпросите, които ви вълнуват, изградете становище и се придържайте към решенията си. Или казано по друг начин:мобилизирайте се и свършете всичко, което имате за цел днес, няма да срещнете непреодолими препятствия.

ЛЪВ - Прекалените ви изисквания към някого са предпоставка да го отдалечите от себе си, загубвайки интереса му. Но, от друга страна имате право да се борите за любовта си и да искате най-доброто за себе си.

ДЕВА - Нагърбили сте се с прекалено голям товар и това започва да ви тежи. Ще живеете по-спокойно, ако разпределите ролите, така е по-справедливо, а и ще облекчите положението си.

ВЕЗНИ - На работното място по-често изразявайте доверие към партньорите си и се въздържайте да правите коментари по въпроси, които не са от компетентността ви, а и не ви засягат лично.

СКОРПИОН - С творчески подход в работата си, ще разкриете повече от уменията си и ще се радвате на нови постижения. Запазете нагласата си да прецизирате всичко, което правите, но не изпадайте в крайности, спорейки за дребни неща.

СТРЕЛЕЦ - Прецизирайки работата си и включвайки се в сроковете, ще оставате доволни, па макар и уморени. Енергията ще ви стигне и да инициирате събитие, интересно и значимо за повече хора.

КОЗИРОГ - Неотложните задачи ще ви напомнят за себе си и няма да ги пренебрегнете. Хранете се здравословно и не прекалявайте с нищо, а най-малко с прояви на агресия и неправилно владеене на емоциите.

ВОДОЛЕЙ - Посрещането на гости е сред вълненията ви днес, по-малко се притеснявайте, ще има кой да ви помогне. Придобивки от нематериален характер.

РИБИ - Потиснете раздразнението си от някого, дори и да имате основание за него. Времето ще покаже правотата ви, не натоварвайте себе си, заради нечие неумение, незнание или грешки.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди