изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:32 EEST
Лунна диета – септември 2011    
Здраве Септември е вече тук. Стържещата и режеща буква „р“ се появи в името на месеца, което ни напомня първо, че лятото си отива и второ, че времето за сезонно отслабване също отлита. Борбата с килограмите и грамовете през студените месеци е много по-трудна, защото тогава се борим със защитните сили на собствения си организъм, който започва да се запасява с мазнини, за да изкара зимата и спазването на строги диети става по-трудно и по-опасно за здравето.

Лунната диета, както знаете, се състои в прочистване на организма 4 дни в месеца, съвпадащи с лунните фази, през които се поемат само течности (вода, прясно изцедени сокове и билкови чайове). Отслабва се умерено 1-2 килограма и основно спомага за поддържане на теглото. Не знам дали някой е пробвал да прилага същия принцип, но в други дни, не точно тези, в които се падат лунните фази, за да видим какъв е ефектът. Ще бъде интересно да се сподели. Все пак твърдението, че отслабването в дните на лунните фази е по-ефикасно има своите силни аргументи.
Определено лунната диета не е шокова и не лишава продължително организма от нищо. През останалото време се препоръчва умерено хранене – често и по малко.
Септември се очертава да е един приятен месец за българските труженици, с много почивни дни – надяваме се и слънчеви. Ето и кои са лунните фази:


Лунните фази за септември 2011 са:
4 септември 2011 – 20:40 – първа четвърт
12 септември 2011 – 12:27 – пълнолуние
20 септември 2011 – 16:40 – последна четвърт
27 септември 2011 – 14:10 – новолуние

За работещите ще отбележа, че единствено 4 септември е от голямата група почивни дни, в които много от нас могат да пътуват, да се отдадат на заслужена почивка и купон и може би няма да успеят да устоят на изкушението да не хапват нищо. Но това не е голяма трагедия, опитайте да въведете по един разтоварващ ден преди и след празниците, тъкмо после ще споделите дали, когато денят не е съвпадал с основните лунни фази ви е било по-трудно да спазвате диетата или пък е имало по-лош ефект.  http://www.az-jenata.bg

ВСИЧКО ЗА ДИЕТИТЕ

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2011 ГОДИНА 

 


Сходни връзки

Лунна диета – септември 2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди