изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:41 EEST
Медии: Росен Плевнелиев е кандидатът на ГЕРБ    
Политика Росен Плевнелиев - кандидат за президент на ГЕРБ в тандем с правосъдната министърка Маргарита Попова като вицепрезидент - това е най-вероятната комбинация ГЕРБ за президентските избори. Това  съобщиха "Стандарт", "Труд", "Капитал" и други медии, въпреки че ГЕРБ в неделя ще оповести избора си за кандидатпрезидидентска двойка. Друг факт, който потвърждава тази информация, е, че през последните дни регионалният министър е забелязан от наблюдателни столичани да снима предизборен клип за предстоящата президентска надпревара на знакови места в столицата, съобщи bTV.


В сряда около 20.00 часа той бил забелязан от граждани пред храма „Александър Невски” и Народното събрание. На следващия ден бил пред Министерството на икономиката и на Околовръстния път.
"Вчера между 18.30 и 19.00 часа Плевнелиев пристигна в Бизнес парка в „Младост”, придружен от снимачен екип, но не от репортери", разказа зрителят на телевизията Георги Мойсейски, който по същото време се разхождал в парка край езерото. По думите му министърът разговарял с хората на теми, далеч от поверения му ресор в настоящия кабинет.
Евентуалният кандидат за президент преминал и по двете мостчета, където заснели няколко дубъла.
„Минах покрай него. Само каза: "Кандидатирам се за президент, защото...”. И си заминах, не ме интересуваше”, разказа друга очевидка на случката.

Днес Росен Плевнелиев, заедно с премиера и енергийния министър Трайчо Трайков, бе в Пловдив за откриването на новата когенерационна мощност в ”EVN Топлофикация Пловдив”. По-късно в качеството си на строителен министър той направи първа копка на пътя за Юндола. Плевнелиев обаче запази пълно мълчание по темата президентски избори.

Спекулациите около кандидата на управляващата партия за президент продължават вече няколко месеца, защото ГЕРБ официално мълчи, отбелязва Дарик.
В началото на годината Борисов подхвърли, че вицепремиер ще е кандидатът на партията за президент. Тогава предположението падна на вътрешния министър Цветан Цветанов. Поемането от Цветанов на ръководството на предизборния щаб на ГЕРБ обаче категорично опроверга такава възможност.

Наскоро премиерът увери, че кандидатът за президент ще е “млад, здрав, хубавец”.

Преди дни пък зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Искра Федосова каза, че кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ са хора, познати на обществото.

На 4 септември в 15.00 часа мистерията около кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ официално ще бъде разгадана. На пресконференция премиерът Бойко Борисов ще обяви кандидатът за президент и вицепрезидент на партията за поста на „Дондуков" 2.  http://dnes.dir.bg/

 

 


Сходни връзки

Медии: Росен Плевнелиев е кандидатът на ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди