изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН - Денят е подходящ за различни начинания и особено за такива, с които да поставите начало на нещо градивно. В тази връзка бъдете активни и действайте, постигнатото ще ви удовлетвори. Новостите при много от вас ще се проявят най-вече в професионалната сфера.

ТЕЛЕЦ - Проявените ви грижи и внимание към някого ще му помогнат да постигне целите си, без особен разход на сили и време. Финансовата ви подкрепа ще му се отрази добре, а вие ще се успокоите и продължите напред.

БЛИЗНАЦИ - Добрата ви ориентация и усет за нещата са гаранция, че трудът ви ще носи очакваните развития. Със съдействието на подходящите хора, отново преценени и подбрани от вас, бързо ще решите проблем, който ви затруднява.

РАК - Ако работите в екип, разпределете задачите и не се ангажирайте сами с всичко. В отношенията ви с околните бъдете сдържани, за да не предизвиквате ненужни конфликти. Възможни са здравословни неразположения.

ЛЪВ - В много отношения ви предстоят промени, които ще повишат отговорностите ви, но със сигурност няма да останете разочаровани. Интересът ви ще е провокиран в различни сфера и от активността ви зависи доколко успешно ще материализирате идеите си.

ДЕВА - За много от вас денят ще бъде динамичен и изпълнен с вълнения. Служебните ангажименти ще ви създават повече грижи, но и в семейството няма да липсват такива.

ВЕЗНИ - В хубаво настроение и с повече вяра в силите си ще преминете през днешния ден. Сътрудничеството ви с някого ви помага да се освободите от тревогите си и да погледнете на света откъм по-хубавата му страна.

СКОРПИОН - Ще преминете през днешния ден без изненади и ще работите съвместно с колеги или партньори, вземайки решения за общите ви действия. Подходящи занимания, носещи ви печалби са работа с техника, изчисления, яснота и строго спазване на изискванията.

СТРЕЛЕЦ - В добро настроение и подобаваща нагласа ще се отнесете към всичко, което привлича интереса и вниманието ви днес. Финансовите ви очаквания са близки до реалността и без да се изхвърляте, ще придавате повече значение на работата си.

КОЗИРОГ - Съвсем основателно ще мислите за промяна, и ако идеите ви са подплатени с конкретни намерения, то денят е подходящ за изпълнението им. За други това означава мобилизация на силите и активност в търсене на подходящи възможности.

ВОДОЛЕЙ - Постигнатото ще ви обнадежди и мотивира да продължите с работата си по започнати проекти, а защо не и по нови. Денят е подходящ и за начало на бъдещите ви действия, съобразни с приоритетите и всичко, което си поставяте като цел.

РИБИ - За хората на бизнеса и занимаващите се с научна дейност се очертават участия в международни проекти. Укрепване на семейните и партньорски връзки.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2011 ГОДИНА 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди