изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:18 EEST
22 ПАРТИИ ЩЕ ИЗДИГНАТ КМЕТОВЕ ЗА ШАБЛА    
НовиниОбщият брой на регистрираните партии за участие в изборите за местна власт в община Шабла, е 27, съобщават от кметството в морския град след като на 28 август изтече срокът за регистрация на партии и коалиции за участие в избори 2011.

В избора за кмет на общината ще се състезават 22 партии, а за кмет на кметство-16. В общината ще работят 16 секционни комисии- 4 в гр.Шабла и 12 в съставните села.
Гласоподавателите от селата Божаново и Твърдица ще гласуват в село Крапец, а от село Стаевци-в село Дуранкулак. Комисиите в І и ІV секции в Шабла ще са 9-членни. Другите две ще бъдат от 7-членни, а в селата 5-членни. Общинската избирателна комисия ще утвърди подвижна избирателна комисия, за гласоподаватели с трайни увреждания. Такава в общината ще бъде създадена, ако поне 10 избиратели подадат заявление да гласуват по този начин.
На 12 септември предстоят консултации на Кмета на общината с местните ръководства на парламентарно представените партии за определяне на квотите в секционните избирателни комисии, след което, те ще бъдат утвърдени от Общинската избирателна комисия (ОИК).
В момента тече процедура по регистрация на кандидатските листи за общински съветници и кметове, крайният срок за което е - 20 септември 2011г.
 


Сходни връзки

22 ПАРТИИ ЩЕ ИЗДИГНАТ КМЕТОВЕ ЗА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.50 секунди