изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:24 EEST
В ТЕРВЕЛ СЕ ЖАЛВАТ ОТ ШУМНИ СВАТБИ    
Новини     В края на миналата седмица се e провело редовно заседание на Постоянната комисия за работа с предложенията и сигналите на граждани, организации и омбудсмана, свързани с дейността на териториалните звена на министерствата и на другите административни структури, които осъществяват административно обслужване.

Заседанието е било председателствано от заместник областния управител Тодор Георгиев, информират от областната управа. Комисията е разгледала текущото състояние на постъпили сигнали  и отново се е спряла на сигнал от 10.08.2011 г. Той е от група граждани, живущи на ул. „Димитър Дончев" и ул. „Цар Калоян", гр. Тервел, относно провеждане на сватбени тържества в стола на СОУ „Й. Йовков" в града и нарушаване на реда и спокойствието на гражданите във вечерните часове, копие на който е депозиран в община Тервел. Сигналът е препратен по компетентност за предприемане на действия съобразно предоставените правомощия на Регионална здравна инспекция и ОД „Полиция" за проверка още на 11 август т.г. Отговорите се очакват.
     На своето заседание от 01.09.2011 г. комисията е решила да бъде изпратено запитване относно сигнала до Община Тервел. На основание чл.31, ал.1, т.4 и т.5 от Закона за администрацията, Областният управител очаква кметът да разпореди проверка, като за резултатите и констатациите, бъде уведомен в законовия срок.
 


Сходни връзки

В ТЕРВЕЛ СЕ ЖАЛВАТ ОТ ШУМНИ СВАТБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди