изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:16 EEST
МОДЕЛ КЛУБ "ДОБРОТИЦА" ОТНОВО СПЕЧЕЛИ ХИДРОКУПА "НЕСЕБЪР"    
НовиниДрагомир Драганов е шампион в клас "народен" на големия турнир за хеликоптери в Пловдив


За трета поред година добричкият модел клуб "Добротица" стана победител на състезанието за хидромодели и отнесе купа "Несебър". Петият национален турнир по авиомоделизъм за радиоуправляеми модели на хидроплани, амфибии, летящи лодки и хидрохеликоптери се проведе от 2 до 4 септември в Несебър. Организатори са Българската федерация по авиомоделизъм, Спортен моделклуб-Несебър, и общината. По регламент, класиралият се на първо място отбор чрез общия брой на състезателните точки се награждава със специалната преходна награда на Спортен моделклуб-Несебър, "Хидрокупа - Несебър" за хидросезон 2011.
Добричкият отбор е бил най-многоброен - от 12 души, коментира пред НДТ председателят на модел клуб "Добротица" Драгомир Драганов. Нашите участници се представили с 14 хидромодела на хеликоптери и самолети. Следващото участие е планирано за 24 и 25 септември в Каспичан, където ще се проведе Републиканско състезание по ракетомоделизъм, а добричките моделисти ще се явят на такава надпревара за пръв път след 20-годишно прекъсване.
Драгомир Драганов пък е шампион в клас "народен" на големия турнир за хеликоптери, провел се на 27 и 28 август в Пловдив.
 


Сходни връзки

МОДЕЛ КЛУБ "ДОБРОТИЦА" ОТНОВО СПЕЧЕЛИ ХИДРОКУПА "НЕСЕБЪР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди