изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:45 EEST
Челси без Дрогба за дербито с Юнайтед    
Спорт

Дербито Манчестър Юнайтед - Челси в неделя идва прекалено рано за нападателя на лондонския тим Дидие Дрогба. Опитният голмайстор продължава да се възстановява от травмата на главата, получена в двубоя с Норич Сити. Мениджърът на лондончани Андре Вияш Боаш призна днес, че няма да може да разчита на тарана си.



"Аз смятам, че за него гостуването на Манчестър Юнайтед идва рано, така че Дидие може и да не играе в неделя", обяви португалският специалист. Челси ще трябва да се справят на "Олд Трафорд" и без Микаел Есиен, докато вратарите Иларио и Рос Търнбул са с травми.

Португалецът обаче добави, че един от тях все пак ще седне на пейката в края на седмицата.

Мачът за Манчестър Юнайтед пропускат Неманя Видич, Рафаел, Том Клевърли и Дани Уелбек, като последният почти сигурно ще бъде готов за срещата със Стоук Сити през следващата седмица.

Давид Де Хеа пък се завръща на вратата, а Ашли Йънг ще заеме мястото си по фланга, след като и двамата получиха почивка в двубоя с Бенфика.  http://www.sportni.bg

- В неделя Жени ще стиска за Манюнайтед, аз - за Челси! - Натали от Добрич /широк център/, но не тази, за която си мислите!

 


Сходни връзки

Челси без Дрогба за дербито с Юнайтед | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди