изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:06 EEST
ЕКСКМЕТ НА ШУМЕН ОГЛАВИ КЗП    
НовиниВчера на заседание правителството е определило нов председател на Комисията за защита на потребителите. Това съобщиха от правителствената пресслужба. Председател на комисията е досегашният съветник по регионална политика на премиера Веселин Златев, който е юрист по образование.

Бил е областен управител на Шумен, кмет на общината в продължение на два мандата (1999 – 2007 г.), зам.-председател на НСОРБ (2000 – 2007 г.). За периода от 2002 г. до 2008 г. е член на Смесения консултативен съвет на Комитета на регионите на ЕС в Брюксел, член на Комитета на регионите на ЕС в Брюксел, член на Комитета по наблюдение на ИСПА и член на Съвета по децентрализация към МС на РБ. Във връзка с подадена молба за предсрочното му прекратяване на задълженията като член на Комисията за защита на потребителите, със същото решение днес е освободен от длъжност Огнян Варадинов, добавят от пресслужбата.
 


Сходни връзки

ЕКСКМЕТ НА ШУМЕН ОГЛАВИ КЗП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди