изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:09 EEST
ОТКРИХА РЕХАБИЛИТИРАН ПЪТЕН УЧАСТЪК ВАРНА - ДОБРИЧ    
НовиниОфициално вчера премиерът Б. Борисов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова официално откриха рехабилитираните пътни участъци на "ЛОТ 7: Рехабилитация на път ІІ-29 "Варна-Аксаково-Добрич". Дължината на ремонтирата пътна отсечка е 9.2 км, включена в общ проект с пътен участък на територията на област Шумен. Стойността на проекта е 12 909 479  лв. и се реализира с финансовата подкрепа на ОП "Регионално  развитие".

Изпълнител на строителните дейности е фирма "Инжстройинженеринг" ЕООД, Варна, а договорът за строителния надзор е сключен с "Пътинвестинженеринг" АД - София. Извършените дейности по обекта включват предварителни ремонти по настилката, локални ремонти в участъците с недостатъчна носимоспособност – полагане на нова настилка и оформяне на нови банкети, ремонт на съществуващите бетонови улеи и полагане на нови бордюри, изпълнение на нови облицовани окопи, полагане на нови бетонови бордюри, отводнителни улеи и малки съоръжения, почистване и ремонт на съществуващите водостоци, подмяна на съществуваща стоманена предпазна ограда с нова, възстановяване на хоризонталната маркировка и вертикалната сигнализация за осигуряване безопасността на движението.
 


Сходни връзки

ОТКРИХА РЕХАБИЛИТИРАН ПЪТЕН УЧАСТЪК ВАРНА - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди