изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:34 EEST
Длъжник застреля 28-годишен мъж, подозират го за второ убийство    
Новини28-годишен софиянец е бил убит от свой връстник, който му дължал пари. Тялото на жертвата било открито вчера в черен чувал в апартамента на убиеца в столичния жк "Надежда". Проверява се и дали задържаният не е извършил и второ убийство. Разследването за изчезването на младия мъж с инициали Е. Д. започнало на 28 септември, когато около 03 часа неговата приятелка и техен общ познат пристигнали в столичното Второ РУП с молба за издирването му. Те разказали, че бил силно притеснен през последните няколко дни, тъй като му предстояла среща с негов познат, който му дължал над 10 000 лева , съобщиха от пресцентъра на МВР.

Преди срещата - към 19 часа на 27 септември, той дал на приятелката си запечатан плик и я помолил да го отвори само ако се случи нещо с него. Малко по-късно жената получила и sms от него – посочвал точния адрес на срещата – апартамента на длъжника в кв. „Надежда”, а оттогава двата му мобилни телефона давали свободен сигнал.

Младата жена потърсила техен общ познат и двамата отишли на посоченото в съобщението място, където открили паркирания автомобил на приятеля й. Това потвърдило безпокойствието на двамата, които побързали да сигнализират за случая в полицията. Те дали точния адрес на срещата, столичанката предала и писмото, което приятелят й е оставил и в което изразявал опасения, че е възможно да се случи нещо с него.

Към 04 часа вчера длъжникът - В. Б., е открит на адреса му и доведен в столичното Второ РУП. Последвали въпроси, на които той давал разнопосочни отговори. Лъжливите обяснения били потвърдени и при полифизиографското изследване, извършено от психолог от Института по психология. Домът на задържания е бил претърсен, като криминалистите открили голям черен плик с тялото на изчезналия 28-годишен мъж.

По първоначални данни смъртта му е настъпила от огнестрелна рана в главата. Работата по разследването продължава.

По-късно от МВР съобщиха, че на 15 септември във Второ РУП бил подаден сигнал, че е изчезнал 27-годишен мъж, който по–рано напуснал дома си и от тогава е в неизвестност. След проведени процесуално-следствени действия, задържаният вече В.Б., завел разследващите в населено място близо до София. Там били открити силно обгорели кости от човешко тяло. Криминалистите работят и по версия за връзка между В.Б. и изчезналия мъж.

http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Длъжник застреля 28-годишен мъж, подозират го за второ убийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди