изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:04 EEST
ЗАМ.-ГУБЕРНАТОР ОТИВА В ПОЛША ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ    
Европейски съюзЗам.-областният управител Тодор Георгиев е включен в делегация, която от 11 до 14 октомври ще посети полската столица, съобщиха от пресцентъра на областна администрация. Визитата на българската делегация е да се запознае с опита в проучването за шистов газ. В широк формат ще се обсъжда и дискутира опита на Полша в областта на търсенето, проучването и добива на шистов газ.


От 11 до 14 октомври по покана на компетентните държавни органи на Полша,  министерството на икономиката, енергетиката и туризма организира посещение на българска делегация в полската столица. Зам.-областният управител на Добрич Тодор Георгиев е включен в делегацията, която в рамките на два пълноценни работни дни, ще се запознае с полския опит в областта на търсенето, проучването и добива на природен газ от шистови скали. Ще бъдат споделени и обсъдени технически и политически аспекти по темата.
От полска страна в срещата ще участват представители на министерствата на външните работи, на икономиката, на околната среда, на финансите, на Националния геоложки институт, както и експерти от полските и американски фирми, които осъществяват практически геологопроучвателни и сондажни работи на територията на Полша.

ФРАНЦИЯ ПРИЕ ЗАКОН, КОЙТО ЗАБРАНЯВА ДОБИВ НА ШИСТОВ ГАЗ 

 


Сходни връзки

ЗАМ.-ГУБЕРНАТОР ОТИВА В ПОЛША ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди