изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:34 EEST
В Албена показват нова техника на световен лидер    
Туризъм В Албена се провежда годишната конференция на дистрибуторите на Husqvarna. В традиционната среща участват стотина гости от цялата страна, който се запознават с най-новата техника на световния лидер в оборудването за работа на открито. Край морето за първи път се показва ел.косачката Gardena 34Е, която ще влезе на българския пазар догодина, съобщи Донка Даскалова от търговския отдел в централния офис на Husqvarna в София.

На поляната до административната сграда служители на компания демонстрират възможностите на 50 модела бензинови и електрически косачки, а 4 от залите на петзвездния хотел „Фламинго Гранд” са арена на новите продукти на Husqvarna.
Центровете са разделени на напояване, аксесоари и инструменти, косачки и трактори и моторни триони и моторни инструменти, държани в ръка.
За първи път могат да се види акумулаторна гама от тримери и храсторези на Husqvarna, ножици за жива плет, резачки – батерията е взаимозаменяема.    
На конференцията присъстват регионалния търговски мениджър Сузане Скрутек от Австрия и регионалния маркетинг мениджър Яромир Войчиховски от Полша.

 


Сходни връзки

В Албена показват нова техника на световен лидер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди