изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:14 EEST
НАП ИЗБИРА СЛУЖИТЕЛ НА ГОДИНАТА    
ИкономикаПрез октомври за осми пореден път НАП ще определи най-добрите си служители за 2011 година в конкурса "Служител на годината", съобщават от пресцентъра на варненската дирекция на приходната агенция. Конкурсът се провежда, за да бъдат оценени служителите, които от началото на настоящата година са показали професионализъм и старание, заслужаващи признание.

Категориите, в които ще бъдат излъчени победители в "Служител на годината 2011" от НАП Варна, са: "Служител функция "Обслужване", "Служител функция "Контрол", "Служител функция "Обжалване", "Служител функция "Събиране" и "Принос в развитието на общата администрация".
През изминалата година главният инспектор по приходите Ваня Димитрова – служител в СДО при НАП Варна бе избрана за "Служител на годината – 2010". Признание за професионализъм и иновативност в работата в конкурса през 2010 г. получи още един служител на ТД на НАП Варна – Кремена Вълова, главен счетоводител от офиса в Разград, която спечели титлата за най-добър служител на приходната агенция в категорията "Принос в развитието на общата администрация". По традиция най-добрите служители на агенцията ще бъдат обявени от изпълнителният й директор Красимир Стефанов на 16 ноември - професионалния празник на приходната агенция Деня на св. апостол и евангелист Матей.
 


Сходни връзки

НАП ИЗБИРА СЛУЖИТЕЛ НА ГОДИНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди