изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:18 EEST
Хвърлиха димка по входа на парламента    
ПарламентМъж хвърли димка пред парадния вход на Народното събрание. В кулоарите на парламента се разнесе пушек, докато депутатът от Коалиция за България Мая Манолова даваше брифинг. В сграда веднага настана паника сред медии и депутати. Служителите на полицията намериха чанта с димки пред друг вход на парламента и поставиха полицейски ленти. Междувременно на пейка до парламента млад мъж бе задържан като заподозрян за димката. Полицията го отведе за разпит, предаде "Фокус".

Депутатът от левицата Петър Мутафчиев заяви, че вероятно предизборните страсти идват в повече и държавата трябва да се намеси, както и за силите за сигурност. Мутафчиев каза, че в такава ситуация не е добре да се предполага дали гражданин е пуснал димката или някой друг. http://dnes.dir.bg

Хвърлиха димки пред парадния вход на Народното събрание
Димка беше хвърлена пред парадния вход на Народното събрание. Пушекът се разнесе чак в кулоарите на парламента. Димката продължавала да разнася пушек, който плъзна, докато вървял брифингът на депутата от "Коалиция за България" Мая Манолова. Служители на НСО се опитват да ликвидират димката, която за кратко прекъсна брифинга на депутата.
Злосторникът бил мъж, който имал охлузни рани по лицето. Полицията го задържа и разпита. Оказа се, че хвърлените димки са две, а не само една - на десетина метра от парадния вход на парламента.Мъжът оставил на мястото на инцидента торба, чието съдържание ще бъде проверено от полицията.
 


Сходни връзки

Хвърлиха димка по входа на парламента | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди