изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:05 EEST
Бият бизнесмен за неизплатени заплати    
Общество Собственик на шивашки цех е бил малтретиран и бит от мъже на разярени работнички, които не си получавали заплатите с месеци. Сотир Стоянов от петричкото село Яворница ударил няколко шамара на местния предприемач Кирил Станоев, съобщава в. "Струма". Конфликтът започнал от Седефка, майката на Стоянов, и съпругата му, които работели в шивашкия цех на Станоев. Бизнесменът обаче закъсал с поръчките, разпуснал работничките и останал длъжник на много от тях. Не изплатил и възнагражденията на майката и на жената на Стоянов.

Сотир срещнал Станоев в центъра на Яворница и за пореден път го попитал кога ще се издължи. След уклончивия отговор започнал да му бие шамари. За щастие наблизо се оказал полицай от петричкото районно управление, който ги разтървал. Това не е първото спречкване със Станоев, разказаха хора от Яворница.

Станоев и друг път попадал в подобни ситуации.  Според съселяните му той често бил малтретиран от разгневени мъже, чиито жени не си получили заплатите. След като спрял производството и разпуснал работничките, Станоев отдал цеха си под наем. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Бият бизнесмен за неизплатени заплати | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бият бизнесмен за неизплатени заплати
Автор: Anonymous да 2011-10-09 @ 10:30 EEST

Много са за бой.Незнам докога ще издържи тоя народ да ги търпи.Не изплащат заплати,не изплащат осигуровки на 4 часа я ги водят я не, а за заплати да не говорим ,оправдаието е КРИЗА!!!!!!!!!

Както вървят нещата народа по света се надигна така че и тук не се знае докога?

Бият бизнесмен за неизплатени заплати
Автор: Anonymous да 2012-01-06 @ 09:56 EET

Живко  Жечев заслужава същото , само че неговите измами, и парите които дължи на банки ,фирми, и работници, са много повече от бития бизнесмен.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди