изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:06 EEST
АНИ, ВАЛЯ И ГЕРГАНА В БИТКА НА ЧЕТВЪРТФИНАЛА НА "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ"    
Култура

Три талантливи момичета от Добрич - Ани Сарандева, Валентина Димитрова и Гергана Коева, влизат тази вечер в четвъртфиналната музикална битка на "Гласът на България" по бТВ. На сцената за първи път ще се представят едновременно участниците от четирите отбора - на Миро, Кирил Маричков, Ивана и Марияна Попова. Ето какво споделиха специално за читателите на в. "Нова добруджанска трибуна" трите талантливи добрички момичета и техните вокални педагози.



"Очакванията ми та този концерт са много големи, ще съм в ново амплоа", разказа Ани Сарандева, която е от отбора на Кирил Маричков. по думите й, ще изпълни световен хит, който и сега се върти по дискотеките и се харесва и от млади, и от възрастни. "Досега пях предимно балади, надявам се да покажа, че съм добра и в изпълнението на бързи парчета", сподели 18-годишното момиче. Ани е възпитаничка на студиото за поп и рок певци "Сарандев" към общински младежки център "Захари Стоянов". Вокалният й педагог д-р Божана Байчева коментира за НДТ, че Ани се е оказала голям боец. "Призовавам добричлии да гласуват за нашите деца. Защото няма значение кой от кой отбор е, те са си от Добрич", призова д-р Байчева.

Валентина Димитрова - възпитаничка на училището по изкуствата СОУ "Свети Климент Охридски", също е от отбора на Кирил Маричков. "Моите очаквания са както винаги - да стане един много хубав концерт и аз да се представя добре, както и до сега", сподели Валя. Тя разкри, че ще заложи на динамична песен, която е една от любимите й, и ще покаже доста от себе си. "Мисля, че заслужавам Добрич да ме подкрепи", допълни талантливото момиче. От страниците на НДТ Валентина честити, макар и със закъснение, празника на Добрич на своите съграждани. "Нека Добрич ражда все повече таланти, да има все повече деца. Призовавам всички родители да обърнат внимание на таланта на децата си и да го подкрепят", допълни Валя.

"Надявам се да стане един хубав концерт, всичко да се получи добре" - изрази надежда Гергана Коева, която е от отбора на Ивана. Тя също е възпитаничка на училището по изкуствата СОУ "Свети Климент Охридски". "Залагам единствено и само на гласа си. Надявам се добричлии да ме подкрепят и им благодаря предварително за това", допълни талантливото момиче. "Очаквам от Валентина и Гергана да са здрави, за да могат да работят спокойно", каза вокалният им педагог Милена Пеева. От страниците на НДТ тя призова добричлии да не забравят, че градът ни има трима участници в концерта и призова да бъдат подкрепени и тримата. "Който и да спечели, надявам се да е от Добрич. Това ще е много хубаво за нашия град. Смятам, че това са едни млади хора, които трябва да останат в историята на града", категорична е Милена Пеева.

ДА НЕ ПРОСПИМ КОНЦЕРТА И ДА ПОДКРЕПИМ ГЛАСОВЕТЕ НА ДОБРУДЖА!!!

 

 НДТ

 

 

 


Сходни връзки

АНИ, ВАЛЯ И ГЕРГАНА В БИТКА НА ЧЕТВЪРТФИНАЛА НА "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
АНИ, ВАЛЯ И ГЕРГАНА В БИТКА НА ЧЕТВЪРТФИНАЛА НА "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ"
Автор: Anonymous да 2011-10-11 @ 21:52 EEST

АНИ, ВАЛЯ И ГЕРГАНА В БИТКА НА ЧЕТВЪРТФИНАЛА НА "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ"
Автор: Anonymous да 2011-10-12 @ 08:44 EEST
Разбира се ,че ще Ви подкрепим момичета.Успех!
Иванова

АНИ, ВАЛЯ И ГЕРГАНА В БИТКА НА ЧЕТВЪРТФИНАЛА НА "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ"
Автор: Anonymous да 2011-10-13 @ 22:02 EEST
Браво

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди