изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:48 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 22.10.2011    
Времето

  През следващото денонощие облачността ще се увеличава и вплътнява и по-късно през утрешния ден тя ще е предимно значителна. На отделни места, главно в Северна България ще превали слаб дъжд. Слънчеви часове ще има над крайните южни райони от страната. През предстоящата нощ и утре сутринта - почти тихо и в низините и по Черноморието ще има условия за мъгла. През деня вятърът ще се ориентира от изток, след обяд в Източна България до умерен. Минимални температури - между 3 и 8°. В София - около 4°. Дневните температури ще се понижат - максималните между 14 и 19°. В София - около 16°.



Атмосферното налягане ще остане по-високо от средното за месез октомври.

И над планините ще се заоблачи. Почти без валежи. С повече слънчеви часове ще се задържи над Рило-Родопската област. Вятърът в по-ниските части ще бъде от югоизток, а по високото - от югозапад, слаб и умерен. Максимална температура на 1200 метра - около 10°, на 2000 метра - около 4°.

По Черноморието ще има значителна облачност, на отделни места е възможно да превали слаб дъжд. Сутринта ще има условия за мъгла. През деня ще духа слаб до умерен източен-североизточен вятър. Максимални температури по крайбрежието - между 14 и 17°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Дежурен синоптик: Анастасия Стойчева

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 21 - 27 октомври 2011 година

ВРЕМЕТО В МОМЕНТА ОТ УЕБ КАМЕРИ В БЪЛГАРИЯ

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ ОКТОМВРИ

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 22.10.2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди