изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:27 EEST
НА ПЪРВИ ТУР ПЕЧЕЛЯТ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА И ЖИВКО ГЕОРГИЕВ    
Новини

  По данни на ЦИК Детелина Николова получава 63 процента от   вота на жителите на Добрич. Така тя запазва кметския си пост. Емилия Добрева е с 15 процента доверие на избирателите, засега я  следва Атанас Атанасов е с 5.6 %, Гюрсел Кърнак с 5.5%. Милко Пенчев с 2.3%. Останалите кандидати, според междинните резултати от 4.00 часа, събират под 2 процента. Това са данни при обработени  50% протоколи от СИК в ОИК. Следващият висок резултат  е на Живко Георгиев от БСП в община Тервел 56%. Опонентът му Исмет Абил от ДПС е с 23%.
 
 

Петко Петков  отива на втори тур в община Добричка като при междинните резултати е  с 38 процента. Опонентът му Петър Петров е с 18 процента. В Балчик са обработени една четвърт от протоколите. Според тях предстои балотаж между досегашния кмет Николай Ангелов, получил 39%   и досегашния депутат от ГЕРБ Светомир Михайлов с 21 процента. Междинните данни не гарантират  кметско място и за Цонко Цонев в Каварна. Той е с 40  процента срещу 26% за Евгени Чобанов от ДСБ. В Генерал Тошево Димитър Михайлов е с 44% и значителна преднина пред Ивайло Манушев от ГЕРБ-с 14 %. Най-близки са резултатите на първите двама в  Шабла- Райна Бърдарева от БСП има преднина с 34 процента пред Красимир Кръстев с 29% /при обработени 100 процента от протоколите/. Балотаж и в Крушари, където досегашният кмет Добри Стефанов е с 42 процента. За него в бюлетината се гласуваше с номер 7 на ДПС. Представителят на ГЕРБ Петранка Кръстева е с 22%.

http://www.dobrudja-news.net/

 
 


Сходни връзки

НА ПЪРВИ ТУР ПЕЧЕЛЯТ ДЕТЕЛИНА НИКОЛОВА И ЖИВКО ГЕОРГИЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди