изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-04 @ 22:34 EEST
ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА - ВРЕМЕ Е ЗА РАБОТА    
Новини

 19.00 часа. Край на еуфорията на политиците. Дойде време да изпълняват обещанията си


Днес се проведе балотажът за президент и вицепрезидент в цялата област, а в 7 от общините и 25 от селата на област Добрич на поправителен се явиха и кандидати за кметове. До редакционното приключване на печатното издание в 18.00 ч. все още официални резултати за това кои са спечелилите и кои са победените не бе излязла, но е факт, че по официални данни изборният ден в областта премина спокойно без груби нарушения. НДТ ще запознае читателите си с  точните резултати кои са спечелилите битките за кмет на общините Крушари, Тервел, Генерал Тошево, Добричка, Балчик, Каварна и Шабла в броя си във вторник.
Днес обаче искаме да кажем на всички - днешният ден сложи край на еуфорията на политиците. Всички имаха един месец време да обещават какво ли не и да свалят едва ли не звезди от небето, за да спечелят гласовете ни. Сега, тези, които победиха, нека направят така, че и ние - хората от общините, да печелим през следващите 4 години. Време е за работа, защото изборите свършиха. Трябва да се изпълнят обещанията, защото хората искат работа. Общинските съвети и кметовете трябва да направят така, че всеки от нас да иска да остане в родното си място, за да не стане така, че след този мандат да няма на кого да обещават ново светло минало.
 


Сходни връзки

ИЗБОРИТЕ СВЪРШИХА - ВРЕМЕ Е ЗА РАБОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди