изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:35 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 НОЕМВРИ

ОВЕН - Ако сте честни пред себе си и пред другите, то денят ви ще е белязан с късмет и развитие на въпроси, чиято важност ще определят за дълъг период напред работата и живота ви.

ТЕЛЕЦ - Възстановете реда в ежедневието и бита си, ако преценявате, че е нарушен, но във всички случаи прегледайте документацията си, някои неща ще ви потрябват в момент, когато най-малко очаквате.

БЛИЗНАЦИ - Не подценявайте никого и нищо от обкръжението си, всеки има своето място и колкото по-бързо го разберете, толкова по-добре за вас. Възможни са болки в гърлото, кашлица и проблеми с горните дихателни органи.

РАК - Добронамереното ви поведение към работата и хората, с които общувате, ще направи деня ви усмихнат и ползотворен, независимо от атмосферните влияния.

ЛЪВ - Бъдете по-практични в подхода си и проявете толерантността си към чуждото мнение. Освен, че ще си спечелите симпатии, ще обогатите познанията си и ще повишите популярността си.

ДЕВА - Намерете подходящите изразни средства, с които да благодарите на съдбата за всичко, което имате, без да пропускате и онези, които ви подкрепят безкористно.

ВЕЗНИ - Полезно е да сте по-търпеливи в общуването с роднините и направите нещо повече за дома и семейството си. Бъдете великодушни към грешките и желанията им, това ще се оцени във ваша полза.

СКОРПИОН - Много от представителите на знака днес ще заложат на деловите и творческите си начинания, разчитайки на тях да попълнят бюджета си и като начин да задоволят духовния си глад.

СТРЕЛЕЦ - Сговорчиви и премерени в думите и действията си днес, ще ви се отдава да решите по-бързо възникващите затруднения на работното място и в личен план.

КОЗИРОГ - С работата си не веднъж сте показали, че имате потенциал да се справите с предизвикателствата на днешното време, за това посрещнете без излишни емоции новите си отговорности.

ВОДОЛЕЙ - Известие, свързано с нова продукция, очаквана придобивка или друго начало ще пробуди у вас неподозирани сили, използвайте ги, за да утвърдите авторитета и подобрите живота си. Уязвими са гърлото и белите дробове.

РИБИ - С работата си днес ще усъвършенствате знания, ще стартирате нова програма или друга ангажираност, за която сте подготвени.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди