изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:55 EEST
КАЛИАКРА ПОЗДРАВЯВА ЦОНКО ЦОНЕВ ЗА НОВИЯ МАНДАТ    
Спорт

Футболен клуб Калиакра изказва своите поздравления към новия стар кмет на Каварна Цонко Цонев по повод спечелването на трети мандат. Цялата футболна общественост в крайморския град, както и всички привърженици, които живеят с успехите на родното Каляри, не крият радостта и вълнението си от тази победа, която е с особено значение за бъдещето на Каварна, заявиха от пресслужбата на клуба.



"Всички ние изказваме специални благодарности към благодетеля на футбола в нашия град за отличната работа през изминалите осем години и за всичко, което е направено за развитието на най-популярния спорт. Надяваме се тази тенденция да се запази и през новия кметски мандат и всички заедно да пожънем още много паметни победи на терена и в живота!", пише още в съобщението, публикувано в официалния сайт на Калиакра.

Утре отборът тръгва за Перник, където ден по-късно ще гостува на Миньор в среща от 11-ия кръг на "А" група. За предстоящия сблъсък старши треньорът Радостин Трифонов няма да може да разчита само на трайно контузения нападател Георги Филипов. Всички останали са здрави и участват пълноценно в подготовката за двубоя с "миньорите".

 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ПОЗДРАВЯВА ЦОНКО ЦОНЕВ ЗА НОВИЯ МАНДАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди