изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:09 EEST
РАЗДАВАТ ПОСЛЕДНИЯ ТРАНШ ОТ ИНТЕРВЕНЦИОННИТЕ ЗАПАСИ    
НовиниОт вчера до 22 ноември Областният съвет на БЧК, в партньорство с община Добрич и дирекция „Социално подпомагане” започнаха раздаване на третия последен транш хранителни продукти от Интервенционните запаси на ЕС за тази година. Право на такава помощ имат всички социално слаби граждани, които през миналата зима са ползвали ваучери за отопление.

Те са 1260. Правоимащи са и майки, които са получавали през предходната календарна година месечни помощи за отглеждане на дете до една година, по реда на чл. 8, ал. 1 от Закона за семейни помощи за деца, както и правоимащите лица, получавали през предходната календарна година месечна добавка за отглеждане на дете с увреждания, по реда на чл. 8д от ЗСПД. Става въпрос за общо 569 майки.

Хранителните продукти се раздават от понеделник до петък в часовете от 8.30 – 16 ч в следните пунктове:  Храм „Света Троица”, Клуб на пенсионера по улица „Брацигово” № 20,  Клуб на пенсионера по улица „Отец Паисий” № 82,  жк. ”Югоизток” – клубна база „Дунав”  и пункт по ул. „Любен Каравелов” 55а.

Лицата, които не са получили помощите от първи и втори транш, не губят правата си, информират от общината. Те могат да получат пропуснатите продукти в периода на третия транш от съответния пункт. НДТ

 

 


Сходни връзки

РАЗДАВАТ ПОСЛЕДНИЯ ТРАНШ ОТ ИНТЕРВЕНЦИОННИТЕ ЗАПАСИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди