изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:06 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 3 НОЕМВРИ

ОВЕН - Събитията ще ви предложат отлична възможност да опознаете по-добре себе си и осъзнаете слабите си страни, прощавайки на другите за грешките им, и най-вече към вас. ТЕЛЕЦ - Нечие внимание и подкрепа ще ви ласкаят и насърчат, но за проявената ви активност и постигнати резултати инициативата ще бъде ваша.

 

БЛИЗНАЦИ - Днес по-често се вглеждайте в хората до себе си и обменяйте мисли за това, което ви вълнува. Новите контакти ще ви обогатяват с информация и създадат добро настроение.

 

РАК - Наред с изпълнението на текущите задължения - служебни и лични, ще усвоявате нови знания в подкрепа на квалификацията и интересите ви.

 

ЛЪВ - Бъдете естествени и слушайте интуицията си. Спонтанните ви действия, в които няма съмнение, че ще са разумни и навременни, ще провокират нечие поведение във ваша полза.

 

ДЕВА - Потопете се в динамиката на събитията и работете усърдно в подкрепа на добри каузи. Бизнесът ще ви възнагради с придобивки, но и не само той.

 

ВЕЗНИ - Поява на нов човек в живота ви или подновяване на връзка ще придобие по-дълбок смисъл за вас, но във всички случаи е добре да анализирате поведението си и отстраните пропуските си.

 

СКОРПИОН - Ще успявате в неща, за които сте подготвени, и в които сте вложили повече време и упорство. Началото ще ви увлече с перспективата да разкриете в пълнота уменията си, с което ще привличате интереси и ще печелите.

 

СТРЕЛЕЦ - С изпълнението на професионална задача много от вас поставят начало на нов период в трудовата си дейност или в бизнеса. Наред с това ще заявите амбициите си за израстване в йерархията.

 

КОЗИРОГ - С повече упорство и воля ще преодолявате трудности и отношения, и ще търсите изход в създала се ситуация, не и без подкрепата на близките ви.

 

ВОДОЛЕЙ - Бъдете открити, естествени и спонтанни, активни и миролюбиви. Творческите занимания ще ви носят добро настроение и самочувствие.

 

РИБИ - Приятно ще изненадате околните с новите си начинания, с нестандартните си решения и спонтанни действия. Активността ви ще е провокирана и от други събития, но няма да съжалявате.

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди