изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 НОЕМВРИ    
НовиниХОРОСКОП ЗА 11 НОЕМВРИ


ОВЕН - Работете за подобряване на материалната си осигуреност и душевно равновесие, ако покажете най-доброто от себе, но с мирни средства и творчески подход.
ТЕЛЕЦ - Днес ще бъде чудесно, ако в мислите и действията си придавате значение на общочовешките ценности, като дадете изява на свободолюбивия си дух и честност.
БЛИЗНАЦИ - Символиката на деня е чистотата, за това бъдете в хармония с енергиите, като приведете в изрядност мислите, дома и всичко, което е по силите ви.
РАК - С разумен и творчески подход към предизвикателствата днес ще се възползвате от даденостите и внесете равновесие в живота си.
ЛЪВ - Говорете за хубавите качества на хората около вас, това ще ги насърчи и занапред да показват най-доброто от себе си.
ДЕВА - Бъдете търпеливи и говорете по същество. В семейството ще се ползвате от подкрепата на всички, въпреки разногласията с партньора ви по общи въпроси.
ВЕЗНИ - С повече гъвкавост и находчивост в действията си, и без излишни емоции, ще ви бъде по-лесно да затвърдите лидерските си позиции на работното място, в обществено – политически и социален план.
СКОРПИОН - Прагматични и в мир със себе си и околните, ще се възползвате от подадена ви информация, за да ускорите работата си по текущ проект или в друга, интересуваща ви сфера.
СТРЕЛЕЦ - Нова работа или друго занимание ще направи деня на някои от вас по-специален, стига навреме да овладеете повишената си емоционалност и в никакъв случай да не се държите предизвикателно.
КОЗИРОГ - рното си отношение към проблемите е сигурно, че по-бързо и лесно ще намерието решение за тях, както и за всичко, с което предстои да се справите днес.
ВОДОЛЕЙ - Разумно и без излишни вълнения, ще дадете предпочитание на силните си страни, оставайки отговорни към обещанията си.
РИБИ - Следвайки целите си и в добро настроение, с успех ще подновявате отношения и разширявате контактите си в интересуващата ви сфера.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди