изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:38 EEST
РЕКОРДНИТЕ 41 000 ЛВ. СЪБРАХА ДАМИТЕ - ДОБРОТВОРКИ ОТ ДАМСКИ КЛУБ "МАЙЧИНА ГРИЖА" НА 15-ИЯ СИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ    
Общество В навечерието на Деня на християнското семейство - 21 ноември, уникалният по рода си в цялата страна Дамски клуб "Майчина грижа" в Добрич проведе традиционния и юбилеен за клуба 15-и благотворителен бал. В Голямата нощ на доброто дамите, посветили се на благородната кауза - да помагат на талантливи деца в нужда, успяха да съберат рекордна сума в размер на 41 000 лв.

PN 084-11 19.11.2011 ДОБРИЧ: Снощи, в навечерието на Деня на християнското семейство - 21 ноември, уникалният по рода си в цялата страна Дамски клуб "Майчина грижа" в Добрич с председател Сабина Дукова проведе традиционния и юбилеен за клуба 15-и благотворителен бал. В Голямата нощ на доброто дамите, посветили се на благородната кауза - да помагат на талантливи деца в нужда, успяха да съберат рекордна сума в размер на 41 000 лв. По традиция благотворителният бал започна с водосвет, отслужен от отец Стоян Иванов, който след като благослови присъстващите, подари на дамите от клуба от свое име и това на съпругата си икона на Божията майка.

Гостите на клуб "Майчина грижа" забавляваха малките, големи и още по-големи таланти на Добрич, в това число и момичетата, представяли града ни в реалити шоуто "Гласът на България".

Дамите тази година връчиха почетния плакет на клуба на евродепутата д-р Антония Първанова, която с радост прие и отправената й покана да стане почетен член на клуба. По традиция д-р Първанова направи своя жест за талантливите деца в неравностойно положение, като дари стипендии в размер на 3000 евро. Допълнително чаровната депутатка предостави за благотворителния търг, който по традиция предизвика много емоции, два комплекта накити от перли, които се изтъргуваха общо за 1350 лв.

Присъстващите се забавляваха изключително много с остроумните шеги на водещия Владимир Карамфилов, познат повече като Влади Въргала.

PN 083-11 19.11.2011 ДОБРИЧ: Снощи, на благотворителния бал на ДК "Майчина грижа",оригинален комплект шах, дарен лично от премиера Бойко Борисов, бе откупен от бизнесмена Александър Ставрев срещу 5100 лв. Кулминацията на търга стигна, когато на вниманието на присъстващите бе предложен оригинален комплект шах, дарен лично от премиера Бойко Борисов. Първоначалната цена за кутията с древната игра, вино за позначава с всички нужни за питието аксесоари и визитка от премиера бе 1000 лв. Залата като че ли занемя в началото и всеки протягаше глава, за да успее да види оригиналния комплект. За пореден път Влади Въргала демонстрира изключителното си чувство за хумор и импровизация, като заяви пред умълчания и изненадващо ненаддаващ бизнес: "Поставяте ме в деликатна ситуация. Ще ми се обади утре Бойко Борисов и ще ме скастри, че не съм успял да му шитна шаха в Добрич". Това като че ли отключи смелостта на играчите и оттук наддаването хукна главоломно ту в лева, ту в евро. В крайна сметка уникалната кутия стана притежание на Александър Ставрев - бизнесмен от Добрич, срещу 5 100 лв., като той обяви, че шахът е за чаровната му дъщеря Саша Ставрева.

Сред разиграните предмети в търга бе картина от личната колекция на министър Вежди Рашидов. Кметът на Каварна Цонко Цонев изтъргува за 500 лв. една от общо 18-те бройки уникални фланелки, с които той спечели трети поред кметски мандат. Вицепремиерът Цветан Цветанов изпрати поздравителен адрес до клуба и дари стипендия в размер на 1500 лв. Купонът продължи до късни доби.

Подроности за бала четете в понеделник във вестник "Нова добруджанска трибуна"

 


Сходни връзки

РЕКОРДНИТЕ 41 000 ЛВ. СЪБРАХА ДАМИТЕ - ДОБРОТВОРКИ ОТ ДАМСКИ КЛУБ "МАЙЧИНА ГРИЖА" НА 15-ИЯ СИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди