изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:28 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 24 НОЕМВРИ

ОВЕН - С обективно отношение към злободневните въпроси на деня, ще търсите практичен изход от деликатна ситуация, но не само в своя полза, а и за онези, които търсят подкрепата ви.

ТЕЛЕЦ - С разумни и целенасочени действията ще отхвърлите повече задачи днес, подпомагани от добрата енергетика на деня, и въпреки изразеното ви предубеждение към някои от тях.

БЛИЗНАЦИ - Успехът изисква жертви, помислете с кои от тях бихте се разделили без болка, за да не остане мястото им в душата ви празно. Денят е подходящ за промени и нововъведения, без да пренебрегвате рутинните си занимания.

РАК - Съзидателните енергии не деня ще ускорят резултатите, към които се стремите, независимо, че ще изискват от вас повече отдаденост в работата, кариерата или в личните търсения.

ЛЪВ - Съобразявайте се с даденостите и запазете непримиримостта си към неправдите, защото на вас разчитат много хора, и това задължава.

ДЕВА - Добрите енергии на деня се отразяват стимулиращо на делата ви и без да се щадите, ще се впуснете в реализация всичко, което е важно за кариерата и парите ви.

ВЕЗНИ - Всичко започнато днес ще бъде реализирано според очакванията ви. Бъдете либерални към близките си, като не ги ограничавате в стремежите им и щадящи към природата.

СКОРПИОН - Професионална среща ще ви наведе на размисли и подтикне към нововъведения. Денят е подходящ за всичко, свързано с развитието ви, за това бъдете активни.

СТРЕЛЕЦ - В професионален и в личен план ще заявите интереса си към събитията с днешна дата, насърчавани и от хармоничната енергетика на деня.

КОЗИРОГ - Ако ви обземе носталгично настроение, не унивайте, защото и то има своето очарование, особено, ако го трансформирате в творчески проявления.

ВОДОЛЕЙ - Последователността и упорството ви са отличително ваше качество, чрез което постигате намеренията си, без да губите интереса си. Пазете от претоварване главата, мозъка и очите си.

РИБИ - Денят ви ще премине в дух на съзидателни намерения и действия, въвеждайки ред в делата си, като от рано се организирате и проведете разговори за разработване на нови идеи и проекти.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди