изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:28 EEST
КРАСИВ „ПАЧУЪРК” В „ХОБИСКЛУБ”    
Култура Писателката  Оля Недкова от Разград бе дългоочакван гост за членовете на НПО ”Хобисклуб” Добрич. Написала е три книги за хора с увреждания, в които читателят усеща болката от това да си различен. Тя съумява да трансформира трудния живот  в любов към хората и целия свят. В третата книга „Пачуърк” са събрани в едно книжно тяло лирика и проза, които Недкова подрежда в „пачуърк” и търси контакт с читателите.

Самата тя е с тежко слухово увреждане, което не й пречи да поддържа жив контакт с много свои събеседници. В продължение на два часа хората се радваха на интересни разкази, случки, перипетии. Надеждата ни е, че това не е последната ни среща с Оля Недкова и тя ще продължи да ни подхранва с оптимизъм и кураж не само за различните.

На раздяла Оля Недкова написа в Почетната книга на организацията следното послание: „Благодаря Ви, мили хора, за силата, която сте ми давали и вдъхновението, което получих от Иван Тодоров. Иван Тодоров се превърна в прототип на някои от героите ми в книгата „Пачуърк”, с която искам да стигне добрата дума за хората с увреждания до всички с разбиране за трудния живот на различните хора. С много обич и пожелание за силен дух!”

Оля Недкова

 


Сходни връзки

КРАСИВ „ПАЧУЪРК” В „ХОБИСКЛУБ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди