изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:24 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 2-ри декември - 8 декември 2011 година    
Времето

  През периода петък-понеделник времето ще остане без съществена промяна – предимно ясно и слънчево, сутрин на места мъгливо или с ниска слоеста облачност. Вятърът ще бъде предимно от югозапад слаб, по Черноморието до умерен, а през последния ден и засилен. Температурите слабо ще се повишават и преобладаващите максимални ще са между 10 и 15 градуса. В понеделник следобед ще започне заоблачаване от  северозапад.



Във вторник ще започне да нахлува студен въздух и температурите ще се понижават. Ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Вятър от северозапад умерен, в северните райони засилен.

В сряда преди пладне ще е все още облачно с превалявания на места. След пладне от северозапад ще започне разкъсване и намаление на облачността. Вятър  от северозападна четвърт умерен. Температурите ще се понижават и максималните ще са 3-8 градуса.

В четвъртък облачността бързо ще се увеличи и до обяд ще стане значителна, почти без валеж. Вятърът ще е от югозапад, но след пладне ще се ориентира от запад-северозапад. Температурите без съществена промяна.

Вълнението на морето в началото на периода ще бъде 1-2 бала, но на 4-ти ще се усили до 2-3, а на 5-ти в открито море и до 4 бала. На 7-ми ще започне да се понижава. Температура на морската вода 7-10 градуса.

 

Деж.синоптик: И.Куюмджиев

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 2-ри декември - 8 декември 2011 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди