изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:43 EEST
ДЯДО КОЛЕДА ПРИСТИГНА В ДОБРИЧ    
Коледа С много емоции, весели викове и радост вчера малчугани от детските градини в Добрич посрещнаха Дядо Коледа. Белобрадият старец пристигна в града ни на атрактивна мототриколка, придружаван от Снежанка и джудже. Дядо Коледа приветства децата и им пожела вяра, надежда и любов, да са здрави и много щастливи.

 "Пожелавам на най-малките ни съграждани много усмивки да греят на лицата им в коледната нощ", каза кметът на Добрич Детелина Николова. Тя пожела на децата още здраве, сбъднати мечти и вълшебствата на коледната нощ да ги съпътстват до следващата Коледа.

 

PN 137-11 PN 136-11 PN 138-11

 

Малчуганите бяха зарадвани с прекрасно изпълнение на талантливи възпитаници на зонална танцова организация "Алексия" с ръководител Севдалина Мавродиева-Нейкова. Детелина Николова изненада малчуганите с вкусни лакомства. В края на тържеството, след възторженото броене от 10 до 1, кметът и Дядо Коледа запалиха коледната елха на площад "Демокрация".

 

Снимки Мариела БОНЧЕВА

 


Сходни връзки

ДЯДО КОЛЕДА ПРИСТИГНА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди