изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:02 EEST
БЕЗПЛАТЕН ДЕТСКИ СПЕКТАКЪЛ    
КултураБезплатно представление на държавен куклен театър "Дора Габе" на спектакъла "Бяла приказка" по Валери Петров подарява на децата на Добрич фирма "Изида". Безплатното представление ще се състои на 23  декември от 11 ч. в залата на ДКТ "Дора Габе".

В спектакъла участват актьорите Теодора Желева, Мирослава Демирева, Румен Куртев, Димитър Ялнъзов и Мартин Радилов. Режисьор е Даниела Христова. Присъстващите малчугани ще получат и вкусни сладоледи като подарък.

Освен това кукленият театър подарява представления и на децата от социалните домове в областта.

На 14 декември кукленият спектакъл ще гостува в дома за деца с умствени увреждания "Св. Николай Чудотворец" в с. Крушари, както и в дома в село Овчарово. В навечерието на Коледно-новогодишните празници на театралната постановка ще се радват и децата от Дома за медико-социални грижи и дом "Дъга" в Добрич.

Освен с интересния куклен театър децата ще бъдат зарадвани и с подаръци. Те са осигурени с помощта на спонсори, сред които фирмите "Изида", "Фарин", "Добруджански хляб", Сладкарница "Кристи", както и земеделските производители от Крушари Ненов и Н. Недков. НДТ

 


Сходни връзки

БЕЗПЛАТЕН ДЕТСКИ СПЕКТАКЪЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди