изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:41 EEST
ЗАПАЛИХА ТРИ АВТОМОБИЛА НА "ДОБРУДЖАНЦИ"    
Новини Три автомобила бяха подпалени тази нощ близо до сградата на Столичната полиция - на улица "Добруджански край", съобщи МВР. Други две коли са били подпалени в столичния квартал "Люлин". Най-напред - около полунощ, са били опожарени двете коли в "Люлин" - с марки "Пежо" 306 и "Мазда". По-късно, недалеч от Столичната дирекция на вътрешните работи на пл. "Възраждане", са били подпалени още три коли - "Волво", "Пежо" и "Фолксваген Пасат".


Сигналът за запалените пред СДВР автомобили е подаден около 01.50 ч., съобщи "Фокус".

Опожарените коли в столицата за последните 2 месеца вече са 36.

В нощта срещу понеделник горяха три автомобила в квартал Западен парк, след което от Столичната полиция откриха "доста разлики от досегашните палежи" и допуснаха поява на имитатори.

Единият от горелите тази нощ автомобили в ж.к. „Люлин” е на служител на полицията, уточни пред „Фокус” шефът на СДВР старши комисар Валери Йорданов. На въпрос дали запалените коли в близост до дирекцията са „сигнал” към полицията той отговори: „Не, едва ли чак сигнал. Не смятам, че има връзка със СДВР”.

"Не става въпрос за един и същ човек или за една и съща група, която да е свързана с палежите на автомобили в София. Не изключваме няколко версии, по които да се извършват палежите, включително и за лични отмъщения или саморазправи. Както и не изключваме и версия за лица, които са склонни към извършване на такъв вид престъпление”, коментира Йорданов.

Пред bTV Валери Йорданов пък коментира, че активната работа по палежите откллонява полицията от разследването на други важни престъпления, но увери, че този човек или хора, които палят, са страхливци и ще бъдат заловени. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

ЗАПАЛИХА ТРИ АВТОМОБИЛА НА "ДОБРУДЖАНЦИ" | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗАПАЛИХА ТРИ АВТОМОБИЛА НА "ДОБРУДЖАНЦИ"
Автор: Anonymous да 2011-12-13 @ 09:40 EET
ОТ ТОВА ПО-ГЛУПАВО ЗАГЛАВИЕ НЕ МОЖЕ!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди