изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:52 EEST
ДОБРУДЖА УГОВАРЯ КОНТРОЛИ С ОТБОРИ ОТ ЕЛИТА    
СпортДве контролни срещи за зимната подготовка уговори вече старши треньорът на Добруджа Валентин Ангелов. Интересното е, че и двете са с отбори от "А" група. На 28 януари "жълто-зелените" ще премерят сили със състава на Калиакра, а три дни след това ще играят с варненския Черно море, като и двете проверки най-вероятно ще са на новото игрище с изкуствена тревна настилка в Добрич.

Футболистите на Добруджа ще започнат предсезонната си подготовка на 11 януари и до началото на пролетния полусезон ще проведат около 10 контроли. Предвижда се три от тях да са по време на подготвителния лагер, който ще е в началото на февруари.    

От щаба на добричкия клуб информираха, че засега в отбора няма сигурни нови попълнения, както няма и освободени състезатели. Много вероятно е обаче вратарят Николай Марков, който изкара успешни поби в пловдивския Локомотив, да напусне тима. Тепърва ще стане ясно дали левият халф Николай Станков, който през есента се превърна в основна фигура в отбора, ще продължи да носи екипа на Добруджа.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА УГОВАРЯ КОНТРОЛИ С ОТБОРИ ОТ ЕЛИТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди