изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:20 EEST
Калина Крумова поиска да стане депутат от ГЕРБ    
Политика Депутатката Калина Крумова, която неотдавна напусна Парламентарната група на "Атака", е подала молба за членство в партия ГЕРБ. Това съобщи самата тя на пресконференция в Сливен, откъдето бе избрана за народен представител. Крумова увери, че не е предала Сливен и има намерение да продължи срещите си с избирателите. След Нова година ще стане ясно къде ще бъде приемната й, предаде Дарик радио.



Калина Крумова категорично отрече информация, според която е получавала по 50 000 лева на тримесечие от управляващата партия, за да работи против интересите на "Атака". Депутатът изрази разочарование от състоянието на бившата си партия, начина на управление и взаимоотношенията в нея.
Тя критикува местното ръководство в лицето на областния лидер Иван Иванов и сподели, че е била против неговата кандидатура за кмет на Сливен. Според нея резултатите от изборите за "Атака" са били провал и загубата се дължи на неподходящите кандидатури и липсата на хора с уважавани професии в листата за общински съветници.

Когато преди около месец Крумова напусна Парламентарната група на "Атака", тя заяви, че мотивите й не са лични, а вътрешнопартийни. Тя добави, че се чувства огорчена от противоречията и най-вече разногласията с лидера Волен Сидеров.

Днес се проведе Националният сбор на "Атака", като по-рано стана ясно, че още четирима депутати напускат ПГ на партията - Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Борислав Стоянов и Димитър Карбов. Така групата остана само от 10 души - минимумът, за да съществува в Народното събрание.

"Първите шест депутати, които напуснаха, вече се обявиха за „гербери” по сърце и душа. Ще ги назова по име. Това са Валентин Николов, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Стоян Иванов, Цвета Георгиева и Калина Крумова, които са заявили с декларация членството си в ГЕРБ", заяви по-късно самият Волен Сидеров, цитиран от "Фокус". (
Засега все още няма официално потвърждение от останалите отцепници от "Атака", че искат да отидат в управляващата партия.

"Целта на Борисов и Цветанов е да откраднат нашите пари, за да не можем да си вършим дейността и за да бъдем с вързани ръце. Това е причината, за да бъдат купувани депутати, защото това е покупка на депутати. Борисов разкри маската си на действащ задкулисно политик – лъжец, измамник и демагог и оттук нататък опозиционната линия на „Атака” ще бъде категорична и последователна", закани се Сидеров.
Той беше категоричен, че няма да го уплашат с орязването на субсидията на партията.

Засега от ГЕРБ не са коментирали дали ще приемат Калина Крумова и други напуснали "Атака" депутати в своята парламентарна група. Премиерът Бойко Борисов заяви междувременно, че отцепниците от "Атака" и техните субсидии не са нужни на партията му. http://dnes.dir.bg

Още четирима напуснаха групата на ”Атака”

13 депутати се заклеха във вярност на ”Атака”, Калина Крумова напусна

Калина Крумова събра 44 000 лева с танци

Калина Крумова би шута на поредния любовник

Депутатката Калинка върти Балъков и Гибона

Депутатката от “Атака” Калина Крумова: Не съм любовница на Пламен Константинов – Гибона!

Калина и Гибона в любовен романс?

КРИЗА Е: Депутати чупят рекорди по връзки с чужди страни

 


Сходни връзки

Калина Крумова поиска да стане депутат от ГЕРБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди