изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:29 EEST
ЖЕНСКИЯТ КВАРТЕТ НА СКЛА "ДОБРУДЖА” СРЕД НАЙ-БЪРЗИТЕ В СТРАНАТА    
СпортПрез 2011 г. лекоатлетите на "Добруджа" отново напомниха за себе си с успехите, които постигнаха по залите и стадионите.

Много силни участия направиха състезателките на клуба в щафетните бягания при жените. На зимния шампионат за мъже и жени възпитаничките на Милен Петров завоюваха сребърни медали в щафета 4х400м. Това са Стелла Георгиева, Виолета Кънева,  Елона Георгиева и Силвия Петрова. За летните състезания Ивелина Димитрова се включи успешно на мястото на Стелла в щафетните бягания 4х100м и 4х400м. И нашите момичета завоюваха отново сребърните отличия! Това е голям успех за тях, който им отреди трето място в традиционната класация "Отбор на годината". При жените в дисциплината 20 км спортно ходене Йовка Няголова завоюва сребърен медал и можем да изкажем само адмирации за нея. В индивидуалните бягания на 60 м Даниела Митева завоюва два бронзови медала, като единият е в по-горната възрастова група - девойки старша, а тя все още се състезава при девойките младша възраст. При девойките под 16 години в трибоя Адрияна Панайотова се класира на престижното шесто място, а това й беше първото състезание.
Иван Димитров стана шампион на 10 км спортно ходене при юношите старша възраст. Той представи страната ни на Балканските игри в Букурещ и зае шесто място, а в класацията за 10-те най-добри спортисти на град Добрич се нареди на девето място. Много добро представяне имаше и Георги Костов, който е старша възраст, а на троен скок в зала при мъжете се класира на пето място. Не можем да пропуснем и Геновева Атанасова при девойките под 16 години. На 3 км спортно ходене тя завоюва бронзов медал. При младшата възраст очакваме Андрей Павлов през следващата година да покаже своя потенциал в средните бягания. Надеждите за добри изяви през 2012 година са свързани и с всички новопостъпили в спортния клуб.
Ето и 10–те най-добри на СКЛА "Добруджа” за 2011 г.:
1.    Виолета Кънева
2.    Ивелина Димитрова
3.    Елона Георгиева
4.    Даниела Митева
5.    Силвия Петрова
6.    Андрей Павлов
7.    Иван Димитров
8.    Георги Костов
9.    Петър Пързулов
10.     Геновева Атанасова
10. Станислава Петрова
През отиващата си година възпитаниците на Силвия Петрова и Милен Петров завоюваха общо 18 медала - 2 златни, 13 сребърни и 3 бронзови.



 


Сходни връзки

ЖЕНСКИЯТ КВАРТЕТ НА СКЛА "ДОБРУДЖА” СРЕД НАЙ-БЪРЗИТЕ В СТРАНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди