изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 16:21 EEST
МАРС НИ НОСИ СТРАСТНА ГОДИНА    
Хороскоп 2012 г. ще бъде една вълнуваща година за всеки знак, по няколко причини. Един от главните космически виновници е горещият Марс, древен бог на войната и астрологически владетел на страстта и действието - очевидно, не е скучен човек. Той ще бъде в Лъв - също толкова горещ знак, че ще постави Марс в настроение да се забавлява и, още по-важно, да бъде агресивен, за да е звездата на шоуто.


Марс обикновено прекарва около два месеца в знак, но този път, той ще бъде в Лъв в продължение на девет месеца. Термостатът на този знак започва да се покачва, когато той влезе в Лъв. Това ще даде възможност на всеки знак от зодиака да сподели светлината на прожекторите и да остави своя отпечатък върху света - по много различни начини, разбира се.
Например, за огнените знаци (Овен, Лъв и Стрелец) ще има много шансове да направят нещо, което е на самия връх на списъка с любимите им неща: ще имат шансове във всички области, но най-вече в романтиката, тъй като това е най на върха на списъка със специалностите на Лъва. Сега, тъй като Марс добавя страст, ще трябва да бъдете внимателни за това колко страст влагате, да се държите далеч от ревността и да не позволявате малките неща да се превърнат в големи проблеми. Разбира се, на вас ще ви е толкова забавно с вълнуващите нови приятели и неочаквани приключения, че това е малко вероятно да се случи, но все пак бъдете предпазливи.
Тъй като огън и въздух се разбират добре, въздушните знаци (Близнаци, Везни и Водолей) също ще се ползват от престоя на Марс в Лъв. Огънят - топлинна енергия, кара въздуха да се движи по-бързо, а няма нищо, което тези знаци да обичат повече от движението. Не се изненадвайте, ако установите, че в дългосрочен план приятелите може изведнъж да се интересуват повече от вас - много повече, всъщност. Вашето решение, разбира се, ще зависи от много фактори, но както обикновено,  интелектуалната страна на въздуха ви кара сериозно да обмисляте, преди да обявите своя "окончателен отговор" за бъдещето на новия си партньор - и за себе си!
Водите знаци (Рак, Скорпион и Риби) са експерти в областта на емоциите и няма да бъдат оставени встрани през 2012 г.. Всъщност, всичките ви чувства ще бъдат на висота, благодарение на щедростта, идваща от Юпитер, царят на боговете. Той ще прекара голяма част от годината в чувствителните Риби, което ще подобри интуицията ви и ще настрои антените ви. Ако сте сам, трябва да внимаваме да не си играете с чувствата на никого. Ако нямате истински интерес, не флиртувайте - дори малко. Ако сте изключително заинтересовани, давайте напред и го направете! Определено няма да ви бъде отказано. Ако сте обвързан, нека просто кажем, че вашият партньор е по-добре да бъде готов да вземе отношение към следващата стъпка - към много по-дълбокото ниво, което съществува, защото вие със сигурност ще бъдете, и ако той не е готов, вие може да започнете да се оглеждате наоколо за следващия кандидат.
Що се отнася до земните знаци (Телец, Дева и Козирог), ще има някои чудесни планетни конфигурации, включително и почтеният, отговорен Сатурн, който ще бъде в Дева до 21 Юли, призовавайки всички вас - трите земни знака, да работите усърдно за вашите финанси и да се грижите добре за вашите имоти. Това не може да се отрече на Сатурн, той ви подготвя да работите усилено. Сега вие никога няма да се страхувате от тежката работа, така че вместо да бъдете с тежест около врата си, Сатурн ще се превърне във ваш мощен съюзник.
Независимо кой знак сте или кои планети работят, за да ви помогнат да направите промени в живота си, вашата мисия е да го използвате, да си сътрудничите и над всичко друго - насладете се на всеки момент от вълнуващата ви нова година! Преди всичко, не забравяйте, че това са нашите реакции на това, което ни поднася животът, че оформянето на нагласите и отношението ни формира живота ни. Останете позитивни и животът ви ще бъде позитивен!

 

По материали от Интернет

 

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

МАРС НИ НОСИ СТРАСТНА ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди