изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-03 @ 17:53 EEST
ИЗЛИЗАМЕ ОТ КРИЗАТА    
Хороскоп

Годината на Дракона, тя ще донесе положителна промяна. Бъдете честолюбиви и предприемчиви, вървете напред… изтощителна година, блестяща година. Награди, голям празник. Грандиозна победа или поражение. Пазете се от пожари. Година, благоприятна за блестящи успехи, в политиката да речем. Ако детето ви е Дракон, не се безпокойте за него.

 



По хронология години на дракона са: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012. Родените през 2012 г. са иновативни, предприемчиви, самоуверени, смели, страстни, надути и избухливи.

Драконът заема 5-а позиция в китайския зодиак и е най-могъщият от знаците. Драконите символизират такива черти на характера като господство и амбиция. Драконите предпочитат да живеят според собствените си правила и ако бъдат оставени сами на себе си, обикновено са успешни. Те не се страхува от предизвикателства и са готови да поемат рискове. Те са страстни във всичко, което правят и правят нещата като висша мода. За съжаление, тази страст и ентусиазъм могат да оставят Дракона с чувство за изчерпаност и неизпълнени задачи.

Драконите често помагат на другите, но те по-рядко молят за помощ. Дълбоко в себе родените под знака на Дракона предпочитат да бъдат сами. Може би това е, защото те са най-успешни, когато работят самостоятелно. Тяхното предпочитание да бъдат сами може да изглежда като арогантност, но тези качества не са приложими с други. Драконите са темпераментни.

Като се има предвид техният трудолюбив характер, драконите като цяло са здрави. Страдат от периодични напрежение -  главоболие, вероятно, защото те вземат толкова много рискове. Родените под знака и в годината на Дракона биха могли да се възползват от средна активност и дейност в живота си. Йога или ходене би било добре, тъй като тези дейности могат да работят в умовете им и телата им.

Драконите предпочитат да са водещи, да се ръководители. Добър избор са работни места, които им позволяват да изразят своята креативност. Някои добри кариери включват: изобретател, мениджър, анализатор, компютър, юрист, инженер, архитект, брокер и човек на продажбите.

Драконът ще даде любовта си, но няма да се откаже от своята независимост. Защото те са бързи, понякога техния темперамент е отмъстителен, техните партньори трябва да бъдат търпеливи. Драконите се радват на хора, които са интригуващи, но когато те намерят подходящите партньори се ангажират с това лице за цял живот.

Драконите се различават помежду си, в зависимост от годината, в която са родени и на кой от петте елемента /метал, вода, дърво, огън, земя/ се подчинява тя:

- Метални Дракони - Родени през Години 1940 г. и 2000 година

Метала засилва това, че е силен знак. Металните дракони са по-решителни и те се борят за това в което те вярват. Те се радват на компанията на тези, които се чувстват достатъчно силни, за да отправят предизвикателство към своите убеждения. Те са истински лидери и обикновено ще намерят изобилие от хора, които ще желаят да ги следват.

- Водни Дракони - родени през 1952 и 2012 година

Водата успокоява огъня на Дракона. Водните дракони са в състояние да виждат нещата от други гледни точки. Не е необходимо винаги да бъде прав. Ако техните решения са добре проучени преди това, а обикновено са и другите хора около тях се включат.

- Дървени Дракони - родени през 1904 и 1964 година

Дървените Дракони също са готови да се забавляват и да чуят мнението на другите. Творческите им страна е силна, и те са креативни и иновативни. Те се разбират с другите, но винаги ще бъдат доминираща сила.

- Огнени Дракони - родени през 1916 и 1976 година

Огнени Дракони са емоционални. Огнени Дракони  поставят себе си на постаменти, защото те реагират бързо и безразсъдно, те понякога правят погрешни решения. Огнени Дракони трябва да намалят скоростта и да поддържат темперамента, тогава те се чувстват най добре.

- Земни Дракони - родени през 1928 и 1988 година

Те са вкоренени в земята, Земните Дракони правят по-добри решения, защото те действат по-рационално. Драконите на Земята са уравновесени и са в състояние да контролират тяхното поведение. Те повече стимулират другите, но и те предпочитат да се възхищават на другите.

И в заключение – какво могат да очакват представителите на отделните знаци от китайския календар през 2012 г.?

ПЛЪХ – Тази година е подходяща за Плъха. Той ще се заеме с добри дела и ще бъде спокоен.

БИК – Успокоен от блясък и разкош, той ще помисли, че са се върнали добрите времена… Но това са само илюзии… Нека работи.

ТИГЪР – За него тази година също ще е добре дошла. В годината на Дракона има блясък. Той го обича.

КОТКА – Ще гледа доволно на всичката тази суматоха. Ще остане вярна на себе си и ще се хване за работа.

ДРАКОН – Щастлив като риба във вода… Това е една година на неговия успех.

ЗМИЯ – Мъдростта й я възражда от тревоги при вида на тази суета. Всичко е спокойно. Всичко е добре. Животът ще й се усмихне.

КОН – Тази година ще е добра за него. Той обича парадността. Ще бъде съвсем доволен.

КОЗА – Отвсякъде и по-малко ще се възползва от всичкия този блясък и няма да се чувства зле.

МАЙМУНА –  Ще се забавлява. Ще има главна роля. Драконът се нуждае от нея.

ПЕТЕЛ – Може да любезничи, колкото си иска. Тази година му подхожда. Нека встъпи в брак.

КУЧЕ – Всичко това ще извика у него отчаяние и ще му се стори безполезно. Нека стои настрана..

СВИНЯ – Уверена е, че може да живее по-просто и по-скромно. Тя ще намери закрила при приятелите си. Тази пищност я гнети, ще има добра храна, ще затлъстее.

 

По материали от Интернет

 

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

ИЗЛИЗАМЕ ОТ КРИЗАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди