изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-28 @ 11:19 EEST
Любовен хороскоп за 2012 година    
Хороскоп

Какво вещаят звездите в интимен план за 2012 година




Овен

Вие сте спонтанни, жизнерадостни и целеустремени, именно това е идеалното време Купидон да ви засипе със стрелите си. Любовния ви хороскоп за 2012 има няколко изненади за вас. Забравете срамежливостта си и намерете идеалната половинка за вас до края на годината. Юли и август са идеалните месеци да затегнете възела. Като един истински Овен, може да бъдете нетолерантен, непораснал и нетърпелив, което може да доведе и до серия от мимолетни връзки.

Ако сте обвързани, връзката ви през 2012 година ще наподобява на увеселително влакче. С вашия партньор ще трябва да сте по внимателни и отговорни. До края на годината обаче всички трудности ще бъдат преодолени.

Ако сте сами и се чудите кои са най-добрите ви съвместителства, ще ви кажем да търсите някой от следните зодии: Близнаци, Рак и Лъв.

Телец

Труден път ви очаква през 2012 година. Трябва сериозна работа, за да стабилизирате любовния си живот. Ще ви се иска да сте център на вниманието, но това също няма да е лека задача през тази година. Добрата новина е, че сте много внимателен и отворен към хората и това ще направи добро впечатление на бъдещия ви партньор.

Ако сте обвързан, може да почувствате, че партньорът ви се опитва да ви отнеме личната свобода. Преодолейте това чувство и ще имате добър съвместен живот.

За необвързаните телци подходящи партньори са представителите на знаците Везни, Риби и Рак.

Близнаци

Като представител на зодия Близнаци, любовта и романтика са част от вашия живот. Ваша природа е да правите впечатление на останалите и това скоро ще привлече някой наистина специален. Някои минали грешки могат да ви застигнат, но не се отчайвайте. Сега е времето да се изясните със себе си.

Март месец е много подходящ за взимане на сериозно решение за обвързаните, а месец май е идеален да прозвучат и сватбени камбани.

За тези, които още търсят любовта, да се съсредоточат над хора със зодия Стрелец, Овен и Скорпион.

Рак

2012 е наистина много интересна година за Раците. Очаквайте много любов и романтика и неспиращо удоволствие. Сами ще се изненадате от вниманието, което ще получите през тази година. Ако слушате неправилните хора, може да имате някои любовни разочарования, но като цяло годината се очертава обещаваща.

Вашата енергия и увереност ще движи връзката ви през тази година, не се отпускайте.

Идеалните половинки за самотните Раци са Дева, Скорпион и Лъв.

Лъв

Нещата ще вървят по плана, по който сте ги начертали, ако не се отклонявате от целта си. Намирането на любовта ви е в приоритетите и ще се увенчае със страхотен успех. Може да има леки спънки, с които да се наложи да се преборите, но нищо сериозно. Не се разкривайте напълно пред хората, колкото и да ви се иска да блеснете.

Добавете малко страст и романтика във връзката си и това ще я направи завидно силна.

Най-добро сходство през годината Лъвът ще има с Дева и Скорпион.

Дева

Скъпи Деви, вие сте много страстнш и пълншн с енергия и това може да ви доведе до кръстопът. Ще ви се налага да правите много избори, а и обрати няма да липсват. Любовта за вас ще е изключително сложна през този период.

Ще ви е трудно да се справите с натиска от връзката ви, но ако вземете правилните решения, може да е съхраните за много дълго време.

Препоръчваме на Девите през настоящата година да се оглеждат за някой Козирог, Риби и Водолей.

Везни

Харизмата на Везните със сигурност ще накара някой да се влюби в тях. Тази любов няма да е точно това, което сте очаквали, но ще ви заслепи дотолкова, че дори сте готови да пръснете цяло състояние, за да впечатлите половинката си.

За обвързаните, които се чудят кога е най-подходящо да се омъжат, ще им кажем да проверят свободни ли са през юли, октомври или декември.

На вас, Везни, през 2012 година най ви допадат Близнаци, Лъв и Скорпион.

Скорпион

Скорпиони, апетитът ви за емоции може да ви донесе много болка през 2012 година.  Вашата жажда за любов превръща нормалното ви поведение в обсебващо. Случайна среща с бивш партньор ще ви навее много приятни спомени и ще ви върне в реалността. Ако проявявате повече разбиране към другите, любовта няма да ви подмине.

За обвързаните можем да кажем, че е чудесен период да станат родители.

Най-голямо сходство се очаква с Везни, Овни и Стрелци.

Стрелец

Напълно възможно е Стрелците да се влюбят от пръв поглед, но внимателно да подбират човека, за да не останат излъгани накрая. Много е важно дори и да не случите от първия път на подходящ човек да не се отказвате, любовта е точно пред вас.

За овързаните има попътен вятър в морето от любов. Не е изключено и да сключите брак до края на годината.

Най-добро сходство през 2012 година ще имате с Телец, Рак и Дева.

Козирог

Винаги търсещият сигурност Козирог ще бъде разтърсен през 2012 година. За първи път от много време любовта ще успее да измести вниманието ви от работата. Ако се опитвате да впечатлите някого, срамежливостта ви не ви помага особено. Действайте по-смело и ще успеете.

Думата, която описва вашата връзка, е отдаденост. И вие, и партньорът ви трябва да се посветите на нея, за да върви гладко.

Най-добро разбирателство Козирогът ще има с Девата и Телеца.

Водолей

Има голям шанс да попаднете на човек, с когото не сте си изяснили докрай отношенията. Много е важно да осъзнаете собствените си проблеми, преди да ги търсите у другите.

За обвързаните ще препоръчаме да заведат половинката си на почивка някъде. Особено подходящо е, ако имате проблеми за изясняване.

Най-добрата комбинация между Водолей е с Овен и Рак.

Риби

Рибите ще се лутат между любовта и обикновеното харесване. Представители на този знак хем ще искат сериозна връзка, хем няма да им се иска да се разделят със свободата си. В даден момент избор обаче ще трябва да се направи, от вас зависи какъв ще е той.

Не е много благоприятно положението при обвързаните Риби. Много сътресения и неразбирателства може да спъват връзката ви през 2012 година. Трябва сериозна работа и от двете страни, за да потръгнат нещата.

За партньор ви препоръчваме някой представител на зодия Водолей или Овен.

http://horoskop.snews.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

Любовен хороскоп за 2012 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди