изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:20 EEST
ДЕА следила Боевски от месеци    
НовиниБюрото на американската Агенция за борба с наркотиците у нас е наблюдавала Гълъбин Боевски в продължение на месеци, преди да бъде задържан в Сао Пауло. Преди около месец от ГДБОП обясниха, че тежкоатлетът ни никога не е бил разследван и до този момент не е попадал в полезрението на полицията.

Служители на МВР и МВнР обаче обясняват, че това не е точно така. Олимпийският ни шампион е бил наблюдаван и службите са го причаквали на две летища в Бразилия и в Испания.
Междувременно съпругата на шампиона Красимира Боевска се завърна в сряда вечерта след триседмичен престой в Бразилия. Тя разказва, че с нея са се отнасяли добре в затвора. Срещала се е с Гълъбин насаме, веднъж седмично, съобщава "Монитор". По думите й в затвора се отнасяли с респект към съпруга й. Оценявали факта, че той е световен шампион и е много известен.

Това, от което се притеснява Красимира, е бавното водене на разследването. Затова тя вчера отново посети външно министерство с надеждата нашите дипломати да съдействат за ускоряването на този процес и да помогнат за по-бързото завръщане на олимпийския шампион у на.Красимира Боевска е успяла да разговаря и с бразилския защитник на шампиона.

Той й обяснил, че обвинението се гради на снетите показания още на летището. Боевски все още не е разпитан официално, а първото заседание на съда – при което беше прочетен обвинителният акт, е проведено без присъствието на адвокатите.

Вчера стана ясно още, че бразилският защитник е успял да намери начин да легализира документите на Боевски от нашите институции – лични и професионални характеристики. Очаква се тези документи да бъдат разгледани от съда при искането за промяна в мярката за неотклонение.

Адвокатите на тежкоатлета ни не изключват варианта дъщеря им  Сара да бъде извикана в Бразилия като свидетел. Красимира беше категорична, че безрезервно вярва на съпруга си и е убедена в неговата невинност. Двамата се познавали от 20 години и той никога не е употребявал или разпространявал наркотици.
 http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

ДЕА следила Боевски от месеци | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди