изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:37 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ. 54-ГОДИШЕН ИЗГОРЯ В КОРИТЕН    
Новини

През почивните дни на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 2 криминални престъпления.



-На 31.12.2011 г., в РУП 01 Добрич е получено съобщение, за това че неизвестен извършител е проникнал чрез взлом в апартамент, находящ се на първия етаж в жилищен блок по бул. “Трети март” и е извършил кражба на три мобилни телефона, собственост на М.М., на 40год. По случая е образувано досъдебно производство.

-На 31.12.2011 г., в РУП 01 Добрич  е получено съобщение от 64 годишна гражданка от гр. Добрич, за това че около 19.00 часа по ул. “Захари Стоянов” в гр. Добрич, неизвестен извършител чрез издърпване е отнел дамската  й чанта, в която е имало мобилен телефон, сумата от 40 лева и други вещи. По случая е образувано досъдебно производство.

През почивните дни на територията на областта са възникнали 3 пътно- транспортни произшествия с материални щети и 1 ПТП с ранен гражданин.

-На 01.01.2012г. в РУП Тервел е получено съобщение за настъпило пътно – транспортно произшествие в с. Жегларци, общ. Тервел, при което 22 годишния водач на лек автомобил “Опел Астра” е напуснал пътното платно в ляво по посока на движението и се е ударил в крайпътно дърво. Вследствие на произшествието е пострадал водача на автомобила, който е настанен в МБАЛ Добрич с натъртвания, без опасност за живота. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

 

            Възникнали са 2  пожара с материални щети и 1 пожар със загинал гражданин.

 

            -На 01.01.2011г., около 04.25 часа, в РУП 02 Добрич е получено съобщение за възникнал пожар в частен дом в с. Коритен, общ. Добричка. В резултат на пожара напълно е изгоряла цялата къща. При извършения оглед, в едно от помещенията е открит трупа на собственика на къщата – Д.С. на 54 години. Причината за пожара е небрежност при боравене с отоплителен уред на твърдо гориво.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ. 54-ГОДИШЕН ИЗГОРЯ В КОРИТЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.73 секунди