изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:42 EEST
В КАВАРНА ОЧАКВАТ 7-8 ИГРАЧИ НА ПРОБИ    
СпортНа 9 януари футболистите на Калиакра ще започнат предсезонната си подготовка. От президента на клуба Венцислав Василев научихме, че на първото занимание на родното Каляри за Новата година ще има 7-8 нови футболисти. "Това са млади момчета, които ще започнат подготовка с нашия отбор. Ще ги наблюдаваме в контролите и ще преценим на кои от тях ще предложим договори.

 На този етап никой от желаните играчи не е подписал с нас", каза още Венцислав Василев. Сред футболистите, които ще започнат подготовка с Калиакра, няма състезатели на лидера в "А" група Лудогорец. В Каварна се надяваха, че разградският клуб ще прати под наем свои играчи за срещите от пролетния полусезон, но засега конкретно предложение няма. Президентът на Калиакра каза още, че вече са уговорени контролите за предсезонната подготовка. Каварненци ще имат проверки със съставите на Черноморец (Балчик), Добруджа, Черноморец (Поморие) и с втородивизионния румънски Мангалия, а от 2 февруари ще се включат в традиционния турнир "Албена къп".

 

БАРСЕЛОНА И МИХАЕЛА - ДЪЩЕРЯТА НА ХРИСТО СТОИЧКОВ, ПРОТЯГАТ РЪКА НА АЛЕКС  

 


Сходни връзки

В КАВАРНА ОЧАКВАТ 7-8 ИГРАЧИ НА ПРОБИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди