изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:02 EEST
ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ В МАГАЗИН - БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 4 криминални престъпления.


-На 03.01.2011 г., в РУП 01 Добрич е получено съобщение, за това че неизвестно лице е влязло в магазин за хранителни стоки по ул. "Кирил и Методий" в гр. Добрич и чрез заплаха с пистолет е принудил 35 годишната продавачка да се оттегли от щанда, за да провери за наличие на пари от оборота. След като не е успял да намери такива, лицето е взело личната чанта на продавачката, в която е имало лични документи, дебитна карта и сумата от 20 лева. Предприети са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия за установяване на извършителя.
-На същата дата, в РУП Генерал Тошево е получено съобщение, затова че неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в частен дом в гр. Генерал Тошево и е извършил кражба на лаптоп, собственост на Ф.С., на 21г. Работи се в условията на досъдебно производство.

През денонощието на територията на областта са  станали 4 пътно- транспортни произшествия с материални щети.
-На 03.01.2012 г., около 22.00 часа, в гр.Каварна, е възникнало пътно-транспортно произшествие с материални щети, при което водача на лек автомобил "Ауди А6" е напуснал произшествието. При проведените оперативно издирвателни мероприятия се установява водача на автомобила - 27 годишния Д.Г. от с. Селце, общ. Каварна, който в резултат на управление с несъобразена скорост по ул. "Георги Сотиров", се е блъснал в оградително съоръжение на стадиона в гр. Каварна. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,54 промила. В резултат на произшествието са причинени значителни материални щети по автомобила и съоръжението. По случая е образувано досъдебно производство.

 През денонощието на територията на ОДМВР Добрич не са възникнали пожари.

 


Сходни връзки

ВЪОРЪЖЕН ГРАБЕЖ В МАГАЗИН - БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди