изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:58 EEST
ЛЕВСКИ ПРОДАВА АРС ВЪВ ФРАНЦИЯ    
СпортХоландският таран Сьорд Арс потвърди, че е поставен в трансферната листа на Левски. В интервю за Voetbal International той заяви, че е бил информиран от ръководството на "сините", че вече не е нужен на отбора. "В трансферната листа съм, но от клуба искат определена сума за мен, която е записана в договора ми. Има интерес, въпреки че финансовата криза е засегнала и футбола. През миналата седмица бях близо до подписване с Химнастик в Испания.

 Те ме искаха под наем за шест месеца, но в последния момент нещата се провалиха. В момента се водят разговори с клуб от Франция. Мисля, че вариантът да се завърна в Холандия, е по-труден от финансова гледна точкa", призна Арс. 27-годишният нападател пристигна от втородивизионния Цволе през лятото, но не успя да се утвърди в титулярния състав, въпреки че вкара 8 гола в 18 мача през есента. "Малко преди да се кача в самолета за Холандия за празниците, от клуба ме информираха, че вече не се нуждаят от мен. Новият старши треньор налага схема на игра 4-1-4-1 и търси друг централен нападател. Имам добър договор с Левски до 2014 година и се връщам в България за старта на зимната подготовка. Ще дам най-доброто от себе си, както правех и досега. Това обаче не значи, че задължително искам да остана. Нямам желание да седя на пейката", допълни той.

 

 

 

ПСЖ ПРИВЛИЧА КАКА И ПАТО ЗА 61,5 МЛН. ЕВРО

 

Ръководството на Пари Сен Жермен ще предложи общо 61,5 милиона евро на Реал (Мадрид) и Милан, за да привлече нападателите Кака и Пато, съобщи "Марка". След като стана ясно, че звездата на Лос Анджелис Галакси Дейвид Бекъм няма да премине в редиците на парижани, те искат да наемат двамата бразилци. За Пато шейховете от ръководството на ПСЖ са готови да платят 38 милиона евро. На 22 години гаджето на дъщерята на Силвио Берлускони има три гола в единадесет мача за Милан. За Кака Реал (Мадрид) може да получи 23,5 милиона евро. 29-годишният бразилецът има четири гола в 17 мача.

 

 

ОТНОВО ШАВИ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ПЛЕЙМЕЙКЪР

 

В класацията на международната федерация по футболна история и статистика халфът на Барселона Шави Ернандес бе избран за най-добър халф в света за 2011 година. Полузащитникът на каталунците събра 232 точки и изпревари в призовата тройка съотборниците си в Барселона Лионел Меси със 147 и Андрес Иниеста със 110 точки. Шави печели класацията за най-добър плеймейкър на годината за четвърти пореден път.

 

 

ЖОЗЕ: АКО МОЖЕХ, ЩЯХ ДА СМЕНЯ ВСИЧКИТЕ 11 ТИТУЛЯРИ

 

Наставникът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо заяви след драматичната победа с 3:2 над Малага в първата 1/8-финална среща от турнира за Купата на краля, че ако имаше възможност, би сменил всичките 11 титуляри на почивката. Мадридчани се добраха до победа с 3:2 на "Бернабеу", но след края на първото полувреме сензационно изоставаха с 0:2 в резултата. "На почивката казах на играчите, че ако можех да направя 11 смени, щях да сменя целия отбор. Можех да направя само 3 смени, но бих извадил от игра всички", сподели Моуриньо и добави: "Тримата, които смених, не играха по-зле от останалите".

 

 

ДЖОН ТЕРИ ЗАСТАВА ТВЪРДО ЗАД ВИЛАШ-БОАШ

 

Капитанът на Челси Джон Тери заяви, че застава 100% зад мениджъра Андре Вилаш-Боаш. Напрежението над португалския наставник се увеличава с всеки изминал ден, след като тимът не се представя на нужното ниво и заема едва 4-ата позиция в класирането, като изостава на 8 точки от лидерите Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Трудният успех с 2:1 над Уулвърхамптън все пак върна донякъде настроението в отбора. "Искам да е ясно, че заставам на 100% зад мениджъра. Няма никакви проблеми в съблекалнята. Не отидох да празнувам гола срещу Уулвс с другите единствено защото се притеснявах да не ни изравнят бързо след подновяването на играта. Резултатите на отбора дават основания на медиите да пишат какво ли не. Правят се грешни изводи от всеки малък жест. В същото време е ясно, че ние се нуждаем от повече победи и вярвам, че те скоро ще дойдат", заяви Тери. Защитникът обясни и ситуацията с Никола Анелка и Алекс, които бяха игнорирани от Вилаш-Боаш, като първият вече напусна тима в посока Китай. "Клубът е по-важен от всички нас. Вилаш-Боаш промени много неща, откакто е тук. Той ни обясни ситуацията с Нико и Алекс, като каза, че причината за негативното отношение към тях е, че те са влезли в преговори с други отбори без негово съгласие, а той не иска футболисти, които не поставят Челси на първо място. Президентът Роман Абрамович също твърдо подкрепя мениджъра и промените, които той прави, защото те са с мисъл за бъдещето. Вилаш-Боаш е човекът, който носи отговорност за развитието на отбора и ние трябва да уважаваме неговите решения. Той винаги споделя своите виждания с нас, футболистите, и ние не можем да имаме претенции към него в това отношение", допълни бранителят.

 

 

РОНАЛДО И МОУРИНЬО НЯМА ДА ПРИСЪСТВАТ НА ВРЪЧВАНЕТО НА "ЗЛАТНАТА ТОПКА"

 

Нито един футболист на Реал (Мадрид) няма да присъства на бляскавата церемония по връчването на "Златната топка" идния понеделник в Цюрих, твърди вестник "АС". Причината е, че мачът реванш за Купата на краля с Малага е ден по-късно и от клуба са наложили забрана. Кристиано Роналдо е сред тримата кандидати за отличието заедно с Лионел Меси и Чави Ернандес, като сигурен победител е аржентинският футболен майстор. Жозе Моуриньо е сред тримата претенденти за най-добър треньор заедно с Джосеп Гуардиола и сър Алекс Фъргюсън, но навярно също няма да спечели. Икер Касийяс, Серхио Рамос и Чаби Алонсо са поканени като футболисти от Идеалния отбор на ФИФА за миналата година. Очаква се "лос бланкос" да летят за Коста дел Сол, докато Лео Меси целува "Златната топка" за трети пореден път. През миналата година Кристиано присъстваше, въпреки че не попадна между тримата най-добри. Тогава Жозе Моуриньо вдигна треньорския приз.

 

 

ФЛАМЕНГО ДАВА 6 МЛН. ЕВРО ЗА ВАГНЕР ЛАВ

 

Бразилският футболен клуб Фламенго е предложил 6 милиона евро на руския ЦСКА (Москва) за бразилския нападател Вагнер Лав, съобщи вчера един от ръководителите на клуба от Рио де Жанейро. "Ние сме доста оптимистично настроени след преговорите", каза финансовият вицедиректор на Фламенго - Мишел Леви, който в интервю за спортния всекидневник Лансе допълни, че предложението до руския клуб е изпратено на 29 декември и че все още няма отговор от Москва. Вагнер Лав, 27-годишен, игра за Фламенго за кратък период от време през 2010 година. От 2004 година той е футболист на ЦСКА (Москва), като спечели през 2005 година Купата на УЕФА и е отбелязал 110 гола в 223 мача с фланелката на ЦСКА.

 


Сходни връзки

ЛЕВСКИ ПРОДАВА АРС ВЪВ ФРАНЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди